ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul britanic a insistat asupra faptului că certificatele de vaccinare vor rămâne un instrument integral în lupta împotriva răspândirii COVID, la doar o zi după ce secretarul de stat pentru sănătate, Sajid Javid, a afirmat că acestea au fost complet eliminate, potrivit Summit News.

Ei bine, asta nu a durat mult.

În timpul rundei sale mediatice de ieri dimineață, Javid a declarat că certificatele de vaccinare reprezentau un „amestec nemotivat în viața oamenilor", adăugând: "Sunt încântat să spun că nu vom continua".

Cu toate acestea, în decurs de 24 de ore, guvernul a precizat că pașaportul de vaccinare va constitui, de fapt, o "primă linie de apărare" împotriva unui val de coronavirus de iarnă.

Se pare că singura schimbare este că pașapoartele nu vor fi introduse la sfârșitul acestei luni, ci vor apărea la începutul iernii, când, în mod inevitabil și convenabil, cazurile de COVID vor începe să crească din nou.

Mark Harper, președintele Grupului de Recuperare Covid, a declarat despre pașapoartele pentru vaccinuri: "Nu ar trebui să fie păstrate în rezervă - sunt inutile, dăunătoare și discriminatorii."

A avea încredere în declarațiile guvernului privind pașapoartele de vaccin este un joc de proști.

La sfârșitul anului trecut, publicul britanic a fost asigurat că acestea nu vor intra niciodată în vigoare, chiar dacă guvernul plătea milioane de lire sterline unor contractori privați pentru a pune la punct acest sistem.

După cum am subliniat anterior, pașapoartele de vaccinare vor scoate cluburile de noapte din afaceri, deoarece acestea funcționează cu o marjă netă de profit de 15%, în timp ce o treime dintre persoanele sub 40 de ani din Marea Britanie nu au primit nicio doză de vaccin.

Boris Johnson va semnala, de asemenea, că nu va ezita să reintroducă mandatele de utilizare a măștilor în timpul iernii, dacă numărul cazurilor va crește semnificativ, ceea ce se va întâmpla cu siguranță, având în vedere că Marea Britanie consideră "decese COVID" toate cele care au avut loc în cele 28 de zile de diagnosticare COVID, indiferent de cauza decesului.

După cum am subliniat în repetate rânduri, pașapoartele de vaccinare reprezintă un document de identitate digital, care reprezintă implementarea unui sistem oneros de scoruri de credit social în Occident.