ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit, duminică, în timp ce se îndrepta spre secția de votare. Incidentul s-a produs în județul Vâlcea. În urma evenimentului procesul electoral nu a fost afectat, transmit autoritățile. Aceleași autorități ne asigură că „primele date arată că alegătorul era cunoscut cu afecțiuni cardiace”. Probabil înainte de a muri a mai apucat să spună Poliției și asta. Se știe că majoritatea bărbaților de 45 de ani sunt grav bolnavi de inimă.

Evenimentul s-a produs duminică, în apropierea unei secții de votare din localitatea Alunu, județul Vâlcea, informează Știripesurse.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de un bărbat de 45 de ani, din localitatea Alunu, cunoscut cu afecțiuni cardiace, care intenționa să voteze și a acuzat o stare de rău în proximitatea secției de votare. Un echipaj medical s-a deplasat la fața locului pentru acordarea primului ajutor, constatând decesul bărbatului”; informează, Poliția județeană Vâlcea.

În urma decesului bărbatului, procesul electoral nu a fost suspendat. Trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea pentru realizarea necropsiei.

Citiți și Un guru vaccinist de la BBC a fost găsit mort subit pe o insula grecească a Sfântului Arhanghel Mihail după 5 zile de căutări