ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O profesoară de doar 34 de ani a murit în casa părinților, înainte de masa de Crăciun. Ea a fost găsită moartă în cadă, transmite RTV.

O profesoară în vârstă de 34 de ani care locuia și lucra în București a avut parte de un destin tragic. Mădălina-Elena Bîrloiu avea doar 34 de ani și era din Câmpulung Muscel. Anul acesta a mers la părinți pentru a sărbători Crăciunul. La un moment, dat aceasta s-a dus să facă o baie. Pentru că nu mai ieșea, părinții ei s-au îngrijorat. Tatăl ei a forțat ușa și au intrat peste ea în baie. Din păcate, tânăra profesoară era deja decedată în cadă, fără semne de violență. Autoritățile, în loc să investigheze cauza reală a decesului speculează aberant, conform ordinului, afirmând că poate s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Părinții ei aflați alături n-au simțit și n-au pățit nimic. Presa locală mai scrie că profesoara nu era căsătorită și nu era cunoscută cu afecțiuni medicale. Tragedia s-a petrecut în localitatea Dâmbovicioara, spre Zărnești, unde părinții au o casă, scrie ArgeșPress (FOTO sus).

Citiți și O tânără învățătoare din Cluj a murit subit la numai 24 de ani

Dragoș Mihancea, medic diabetolog și nutriționist din Pitești, s-a stins din viață la doar 47 de ani, înainte de Crăciun, pe 21 decembrie 2023.

Medicul a fost înmormântat duminică, în Ajunul Crăciunului iar la funeraliile a participat și arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic, a scris Jurnalul de Argeș.

Acesta a fost răpus de o boală cruntă, scrie presa locală. În cei doi ani de suferință a avut o îndelungă răbdare nu s-a plâns și a acceptat cu supunere boala care îi măcina trupul. Dragoș Mihancea face parte dintr-o familie de medici. La rândul ei, soția lui Anca este medic stomatolog.

El a murit acasă. Joi seara le-a spus apropiaților care il vegheau la pat: „Eu plec! Rămâneți în credință!”, a zâmbit și le-a făcut semn ușor cu mâna. Apoi a picat într-o stare de comă. A lăsat în urmă doi copii, un fiu în vârstă de 20 de ani și o fetiță de 12 ani, informează și Curier.ro.

Un cunoscut interpret de muzică populară din România trece prin momente grele. Artistul Marcu Nicolici și-a pierdut fiul (FOTO sus). Marian, în vârstă de 43 de ani, a decedat tot pe 21 decembrie și a fost  înmormântat, la fel, chiar în Ajunul Crăciunului. Marian Nicolici s-a stins din viață subit, fără să aibă probleme de sănătate. Doctorii au încercat să-l salveze, dar a fost în zadar. Tânărul a fost condus pe ultimul drum chiar în Ajun de Crăciun, duminică, 24 decembrie.

La începutul lunii decembrie, Marian împlinise 43 ani și avea tot viitorul înainte. Din păcate, el a suferit un AVC, iar eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar, scrie Fanatik. Marian Nicolici a fost plecat o perioadă la muncă, în Anglia, iar artistul își dorea ca fiul lui să se întoarcă acasă.

Cântăreața Filuța Bogdan, prietenă a familiei, îl știa de mic copil pe Marian, care cântase și el alături de tatăl său o perioadă. Ea a relatat pentru StarPopular.ro: „Un băiat tânăr, cuminte, ascultător, respectuos. Nimeni nu știe de ce a făcut AVC. Băiatul lucra la o intreprindere, a venit de la serviciu, a zis că-l doare capul și că nu mai vede. A chemat salvarea, apoi a intrat în stop cardiac, l-au resuscitat, după 40 minute și-a revenit. Colegul Marcu venea spre casă - nici n-a ajuns la jumătatea drumului; n-a mai avut nicio șansă, gata, asta a fost tot. Se face anchetă…”.

În luna aprilie a acestui an, Marian Toma, solist al Ansamblului profesionist "Doina Oltului”, a decedat și el în urma unui accident vascular cerebral, la doar 31 de ani, mai amintesc sursele citate. 

Muzica populară românească traversează încă un moment de profundă tristețe după ce s-a anunțat și vestea decesului saxofonistului Ioan Pop a fost anunțată. Artistul, recunoscut pentru talentul său remarcabil și contribuția semnificativă în muzica populară, a încetat subit din viață vineri, 22 decembrie, la vârsta de 59 de ani.

Anunțul dureros a fost făcut pe Facebook de către solistul de muzică populară, Răzvan Pop, un apropiat al familiei.

Într-un mesaj emoționant, Răzvan Pop l-a descris pe Ioan Pop ca fiind un om cu o eleganță rară, un model de profesionalism și căldură sufletească, care a lăsat o amprentă profundă asupra tuturor celor care l-au cunoscut, fiindu-i lăudate și calitățile în cadrul familiei, a transmis PlayTech.

Ioan Pop a fost unul dintre cei mai apreciați saxofoniști din scena muzicii populare românești, fiind cunoscut nu doar pentru tehnica sa impresionantă, dar și pentru pasiunea și dedicarea cu care și-a îndeplinit fiecare rol artistic.

Un cunoscut bucătar român a murit în Ajun de Crăciun. Este vorba despre proprietarul Restaurantului Castelului Medieval. Gigi Fedeleș avea 53 de ani și ar fi făcut atac de cord, a transmis IașiTVLife

Gigi Fedeleș și-a făcut un nume ca maestru culinar, având 23 de ani de experiență culinară în cursul cărora a creat numeroase rețete culinare, potrivit ziaruldeiasi.ro. Era un împătimit al călătoriilor și concursurilor internaționale.

Vedeți și Moartea lovește din nou: Fotograf de 42 de ani și asistentă medicală de 44 de ani, dispăruți fulgerător în prag de sărbători

Mai multe cazuri similare la rubrica Moarte Subită sau pe pagina Facebook cu același nume.

Dumnezeu să-i ierte!