ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cu atât de mulți băieți răi în Big Tech, este greu de spus cine este cel mai rău. Google și YouTube lucrează fără încetare pentru a promova o viziune globalistă și antiamericană asupra lumii prin cenzură și control narativ. Facebook se folosește de raza sa enormă de acțiune pentru a amplifica mesajele de stânga, suprimând în același timp conservatorii. Dar Twitter a făcut un pas spre a prelua coroana de cea mai malefică mare companie tehnologică cu cea mai recentă acțiune hidoasă a sa.”, scrie jurnalistul conservator american J.D. Rucker de la LibertyDaily.

Dr. Vladimir Zelenko, reputatul medic evreu-american oiriginar din Ucraina care și-a petrecut ultimii doi ani din viață luptând atât pentru libertate, cât și pentru tratamente sigure și eficiente împotriva Covid-19, a murit joi, 30 iunie 2022, la numai 49 de ani. În aceeași zi, Twitter a decis să interzică contul organizației sale caritabile, Zelenko Freedom Foundation.

„Suntem obișnuiți ca Big Tech să coboare cât mai jos posibil, dar acest lucru este ridicol. Dr. Zelenko însuși fusese anterior interzis pe Twitter pentru că a împărtășit mesaje despre libertatea medicală, dar faptul că platforma fascistă Big Tech a lovit fundația sa în ziua în care a murit este un rău incontestabil.”, conchide autorul american.

Citiți și RAPORT PRIVIND DECESELE CAUZATE DE VACCINURI. De DAVID JOHN SORENSEN & Dr. VLADIMIR ZELENKO MD. Traducere în limba română - Biblioteca ActiveNews (PDF)

Vedeți și: