ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr din Dorohoi, în vârstă de doar 39 de ani, a fost găsit fără suflare în propriul apartament, conform Monitorului de Botoșani.

Potrivit sursei citate, descoperirea a fost făcută la primele ore ale dimineții de luni, membrii familiei acestuia găsindu-l pe bărbat în pat. Oamenii au apelat imediat serviciul 112, în speranța că medicii îl vor putea ajuta pe tânăr, însă din păcate, nu s-a putut constata decât decesul, care survenise pe parcursul nopții.

Polițiștii au decis că nu există suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte de natură penală și, prin urmare, certificatul de deces va fi eliberat de medicul de familie.

Monitorul de Botoșani precizează că moartea neașteptată a tânărului de 39 de ani este al doilea deces la un bărbat sub 40 de ani în decurs de câteva zile în județ, după ce un tânăr de 35 de ani a fost găsit decedat în casă de către propriul tată.
 

Nu departe de Dorohoi, la Botoșani, un bărbat de doar 35 de ani a fost găsit, în aceleași condiții, mort în propria locuință. Bărbatul a fost găsit de tatăl său care, după ce nu a primit niciun răspuns la apelurile disperate, a mers la el acasă.

Tatăl bărbatului a sunat la 112, însă cadrele medicale de la Ambulanță ajunse la fața locului nu au putu decât să constate decesul.

Urmează să se efectueze o necropsie, deși polițiștii nu au suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală, însă, cu toate acestea, au declanșat o anchetă privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, transmite Botoșani News.

În același caz macabru s-a aflat și un bărbat din comuna suceveană Fundu Moldovei. Sora acestuia l-a găsit mort într-o anexă a locuinței.
 
Bărbatul se afla într-o cameră cu destinația de bucătărie de vară, întins pe un pat cu fața în sus, fără a prezenta semne vitale. La fel ca la celelalte cazuri, trupul neînsuflețit nu avea urme de violență, informează Botoșani News.

Sursa amintită precizează că bărbatul consumase o cafea un un apropiat, cu o noapte în urmă, apoi a plecat spre locuința sa, iar a doua zi dimineață a fost găsit mort.

Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă. Cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei.