ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O anchetă a guvernului slovac arată că în Slovacia nu a existat pandemie de Covid 19 ci un act de bioterorism.

Dr. Peter Kotlár, medic de profesie, un deputat care a intrat în parlament pe lista Partidului Național Slovac anul trecut, a declarat că pandemia de coronavirus din Slovacia nu a avut loc, titrează ultragiată presa de sistem.

„La sfârșitul investigației mele, pe care o voi prezenta în septembrie, există dovezi clare că pandemia din Slovacia nu a îndeplinit criteriile a ceea ce înseamnă o pandemie în ceea ce privește incidența și alți parametri măsurabili”, a declarat el în fața Comisiei parlamentare pentru sănătate a Parlamentului slovac, luna trecută (video mai sus).

„El a făcut această declarație în cadrul unei ședințe extraordinare a comisiei de sănătate a Consiliului Național, convocată de opoziție pentru ca domnul Kotlár, împreună cu ministrul sănătății, Zuzana Dolinka, să explice de ce am fost singura țară din 190 din lume care s-a distanțat de actualizările OMS,” scrie ziarul dennikn.sk, citat de mai multe surse media.

Întrebat de parlamentarii opoziției despre gravitatea declarației sale, Peter Kotlár a răspuns că este „complet serios”.

„Douăzeci de mii de oameni au murit din cauza Covidului în Slovacia; cu toții ne amintim foarte bine nu doar obligația de a purta halate, de a face analize și de a fi vaccinați, ci și de morgile închise din spitale deoarece nu aveau suficient spațiu pentru a găzdui morții,” mai scrie publicația progresistă slovacă citată care, alături de alte publicații considera afirmațiile deputatului drept ”scandaloase”.

Slovacia, este singura țară europeană Organizației Mondiale a Sănătății care a decis să se disocieze de actualizarea Regulamentului Sanitar Internațional (RSI), al OMS, un preambul al așa-zisului Tratat pandemic.

Înainte de a fi împușcat, Premierul Robert Fico a declarat că respinge semnarea Tratatului OMS privind pandemia: ”Este un nonsens inventat de companiile farmaceutice lacome” - VIDEO

Ulterior, DIN EUROPA, SLOVACIA A FOST SINGURA CARE S-A DISOCIAT ȘI A RESPINS TOATE AMENDAMENTELE LA REGULAMENTUL INTERNAȚIONAL DE SĂNĂTATE DE LA A 77-A ADUNARE MONDIALĂ A OMS - 2024 - VIDEO

La începutul declanșării anchetei medicului și deputatului slovac, jurnalistul Cristian Niculescu scria:

„GUVERNUL SLOVACIEI ANCHETEAZĂ „CIRCUL COVID”

(Citește și dă mai departe!)

NU există absolut nicio știre în MSM despre asta.

Este unic în Europa. I s-a urât de tot cu binele.

Premierul Slovaciei a declanșat o anchetă privind "circul Covid" și fenomenul "morților subite". Ancheta urmează unei moțiuni guvernamentale care precizează că „gestionarea măsurilor pandemice a fost caracterizată de eșecuri în protejarea drepturilor și libertăților fundamentale”.

Premierul Robert Fico a declarat: "Vom publica și vom spune publicului slovac ce s-a întâmplat cu adevărat în această perioadă", El a acuzat guvernele anterioare că au acordat prioritate intereselor industriei farmaceutice în fața celor ale publicului:

"Au făcut o mulțime de bani din achiziții inutile de diverse consumabile medicale și vaccinuri".

Mai mult, Fico a acuzat oficialitățile că închid ochii la decesele provocate de afecțiuni cardiovasculare legate de vaccin.

Slovacia are 21.000 de decese în exces din 2020. Țara este singura din UE care a anunțat că se opune Tratatului OMS împotriva pandemiei.

Premierul Fico a inclus ancheta Covid în programul de guvernare, în 7 puncte:

1. Anunțarea publică a deceselor în exces actuale.
2. Expunerea publică a deceselor cardiovasculare (și de altă natură) cauzate de vaccinare.
3. Expunerea publică a corupției care implică contractele ce au fost atribuite pentru măști și alte echipamente de protecție individuală (și politicienii implicați)
4. Expunerea publică a corupției în achiziționarea de vaccinuri și contractele implicate.
5. Expunerea publică a experimentelor cu vaccinurile și utilizarea necorespunzătoare a diferitelor medicamente și tratamente forțate asupra oamenilor în timpul pandemiei, în spitale.
6. Lansarea unei investigații guvernamentale cu privire la gestionarea întregii pandemii, inclusiv lansarea vaccinurilor  și achizițiile de diferite echipamente medicale și vaccinuri (și cine a beneficiat financiar).
7. Asumarea angajamentului de a face publice toate constatările unei astfel de investigații guvernamentale.

Parlamentarul Partidului Național Slovac (SNS) de guvernare, Peter Kotlár a fost numit oficial pentru a conduce ancheta privind gestionarea pandemiei. Scopul lui Kotlár va fi să se asigure că „eșecuri similare ale statului” nu se mai repetă.

De subliniat: o anchetatoare parlamentar european a scandalului Pfizer a murit de infarct în cursul investigației.”