ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nouăzeci și trei de medici au căzut recent victime ale morții subite în Canada -  toate acestea au avut loc după introducerea vaccinului Covid-19, relatează vigilantfox.

„Acest lucru nu este doar neobișnuit. Este ceva nemaiîntâlnit", a remarcat renumitul cercetător în domeniul sănătății, Dr. Paul Alexander, în timp ce vorbea cu medicul canadian și cercetător în domeniul cancerului, Dr. William Makis.
 
 
 
VIDEO:

 
Așadar, de ce medicii sunt cei care par să fie cei mai afectați?
 
„Inițial, părea să existe o presiune enormă pentru ca medicii să ia vaccinurile COVID", a explicat Makis ( într-un alt  interviu). 
 
VIDEO:
 
 
„Ei au fost primii care au primit vaccinul COVID. Au fost, de asemenea, primii care au făcut rapelul. Și apoi, bineînțeles, la sfârșitul anului 2021, am avut aceste pașapoarte de vaccinare  lipsite TOTAL de etică care au fost impuse tuturor lucrătorilor din domeniul sănătății din Canada, din întreaga țară. Nu a existat nicio provincie care să se opună mandatelor de vaccinare. Toți liderii din domeniul sănătății din fiecare provincie în parte au împins agresiv mandatele de vaccinare COVID asupra tuturor lucrătorilor lor din domeniul sănătății” spune doctorul Makis.

„Și majoritatea medicilor au făcut până acum patru vaccinuri COVID - unii chiar cinci", a dezvăluit Makis când a vorbit cu Laura-Lynn Tyler Thompson pe 18 noiembrie.
 
 Dr. Makis i-a spus lui Alexander că sirenele s-au declanșat după prima lansare a boosterului:

„Am început să observ că medicii au început să moară după injecția de rapel, pentru că unele dintre aceste decese au avut loc imediat după ce au fost lansate injecțiile de rapel. Am avut câteva decese subite foarte mediatizate. Și apoi acest lucru a părut să se accelereze.

În această vară, am avut al doilea vaccin de rapel, deci al patrulea vaccin. Și apoi am văzut un grup mare de decese în iulie 2022 - medici care au murit în stânga și în dreapta. Și chiar și Universitatea McMaster (din Hamilton, Ontario) a ieșit și a recunoscut că au pierdut trei dintre tinerii lor rezidenți, medici rezidenți în această vară - au murit la 25, 27 și 32 de ani.

Și astfel, am ținut evidența tuturor acestor morți subite. Și acum a ajuns la 93 - 93 de decese subite ale unor medici canadieni care practică MEDICINA activ și care nu aveau nicio afecțiune anterioară evidentă înainte de lansarea vaccinului. Și aceasta este de la lansarea vaccinului; 93 de decese subite și toți au fost medici canadieni.” 
 
 
Ulterior, Dr. Makis  a colaborat cu un grup de persoane pentru a crea o bază de date, în care au descoperit aproximativ 1900 de decese a medicilor din mai multe cauze în ultimii patru ani, folosind site-ul Asociației Medicale Canadiene, site-urile colegiilor regale ale școlilor de medicină și alte surse.

Și când te uiți la creșterea mortalității de la introducerea vaccinurilor, se observă o creștere a mortalității la TOATE grupele de vârstă. Dar „se pare că se înrăutățește cu cât ești mai tânăr".
 
 
„Medicii de toate vârstele mor în proporții mult mai mari. Dar odată ce începi să cobori sub vârsta de 50 de ani, te confrunți cu o mortalitate dublă de la introducerea vaccinurilor. Dar cu cât ești mai tânăr, cu atât mortalitatea este mai mare.

Dacă vă uitați la toți medicii sub 40 de ani, este [o] creștere de patru până la cinci ori a mortalității în comparație cu 2020 sau 2019. Iar în cazul celor mai tineri medici, medicii sub 30 de ani, deci aceștia ar fi rezidenți în medicină, acest lucru sare la o mortalitate de opt ori, de opt ori mai mare comparativ cu cea de dinaintea lansării vaccinurilor. Iar aceste decese, la aceste grupe de vârstă sunt foarte, foarte rare. Erau foarte rare în trecut. Iar acum sunt brusc mult mai frecvente. Și acesta este cu adevărat un semnal.

Tuturor celor care încearcă să mă atace pe această temă, le spun: „Priviți acest lucru ca pe un semnal de siguranță. Puteți alege să îl ignorați dacă vreți". Dar, ca medic, aceștia sunt colegii mei medici. Sunt îngrijorat - sunt îngrijorat pentru toți colegii mei medici din Canada. Nu vreau ca ei să moară subit; nu vreau ca ei să ajungă pe lista mea. Și nu vreau ca ei să ignore acest lucru, pentru că eu cred că este un semnal de siguranță foarte serios.

Personal, aș descrie acest lucru ca fiind MAI mult decât "un semnal de siguranță foarte serios". Dacă mor de patru-cinci ori mai mulți medici sub 40 de ani, nu este un semnal de siguranță. Acesta este un semnal de MOARTE. Iar mortalitatea excesivă este în creștere pe tot globul. Oficialii noștri din domeniul sănătății, a căror sarcină este să analizeze aceste cifre, ar fi trebuit să tragă un semnal de alarmă de mult timp.”

Dar, așa cum spune Ed Dowd, care a și lansat recent cartea „Cauză necunoscută” pe acest subiect:
 
În acest moment este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală, deoarece ei văd exact ceea ce vedem noi - și alte țări încep să oprească acest lucru. Așa că, cu cât mai mult timp durează acest lucru, cu atât mai mult putem spune că este criminal, conchide autorul.