ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Activista Nandi Cuevas și avocatul spaniol Luis Maria Pardo au depus la București un Denunț împotriva autorităților europene pentru infracțiunile de genocid și crime împotriva umanității comise în perioada pandemiei Covid 19. Evenimentul a fost relatat în exclusivitate de ActiveNews.

Militanta pentru libertate Nandi Cuevas a transmis românilor, la București, prin intermediul nostru și următorul mesaj - VIDEO mai sus, TRANSCRIERE în continuare: 

„Bună-ziua! Sunt Nandi Cuevas, președinta Asociației Liberum. Suntem o asociație care luptă pentru drepturile omului și pentru drepturile și libertățile publice. Suntem spanioli și astăzi ne aflăm aici, la București, pentru că am depus un denunț la (Parchetul de pe lângă) Înalta Curte de Casație și Justiție, ca instanță supremă în România, pentru crimele împotriva umanității care au avut loc din 2020 încoace. 

Vreau să mulțumesc foarte mult celor de la ActiveNews pentru că au difuzat această știre și pentru că ne-au dat ocazia să facem cunoscut denunțul depus, pentru că acest lucru ar trebui făcut de cât mai mulți cetățeni.

Mulțumesc și avocaților care au lucrat pentru a pregăti denunțul, cu toată documentația pe care am adunat-o din 2021 încoace din toate instanțele statelor europene și cu toată informația științifică existentă în legătură cu acest lucru.

Strângerea tuturor informațiilor a fost o muncă extraordinară. Suntem foarte recunoscători avocaților, lui Andrei, care este din România și lui Luis Maria, care este din Spania, precum și unui alt avocat spaniol pe nume Alexis, care sunt cei trei avocați care au lucrat la acest denunț.

Prin acesta, noi am denunțat public ceea ce se întâmplă din 2020 în toată lumea, noi suntem europeni dar se întâmplă în toată lumea, în ceea ce privește plandemia, hai să o numim așa.

Iar denunțul este împotriva tuturor celor responsabili care au fost implicați în ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă încă privind izolările, măștile, pașapoartele Covid, ceea ce este atât de absurd, achiziționarea de vaccinuri Covid, efectele adverse și decesele persoanelor vârstnice din aziluri și decesele cauzate de efectele adverse ale vaccinurilor.

Înțelegem că acesta este un genocid și o crimă împotriva umanității și că trebuie să fim și noi ascultați de instanțe. Am venit aici, la București, am depus acțiunea în justiție și dorim, de asemenea, să mulțumim poporului roman pentru sprijinul acordat și, totodată, ''aruncăm mănușa'' în legătură cu utilizarea acestui denunț în toate țările.

Cerem românilor, României, ca cetățenii României să meargă înainte și să prezinte acest denunț în România.

Mergem mai departe și oferim plângerea pentru a fi depusă în orice țară, unde se dorește să se depună. Să ne contacteze și nu avem nicio problemă în a o ceda pentru a fi  folosită.

Trebuie să luptăm pentru libertatea noastră, pentru că situația se va înrăutăți. Nu putem sta cu mâinile încrucișate, trebuie să facem ceva. Este o luptă între ei și noi. Este legea supraviețuirii și noi trebuie să supraviețuim.

Din partea Spaniei, solicităm cu tărie ca în toate țările să existe mișcări prin care (oamenii) să se revolte și să denunțe ceea ce li s-a întâmplat.

OMS, Organizația ucigașilor celor sănătoși este cel mai rău lucru pe care îl avem astăzi și cel mai rău lucru care ni se poate întâmpla în viitor. Așa că vă rugăm, denunțați! Denunțați ceea ce s-a întâmplat și denunțați ceea ce se întâmplă, pentru că altfel va fi și mai rău.

Vă mulțumesc tuturor și vă mulțumesc că ne-ați oferit șansa de a ne face auziți.

Vă sărut pe toți!”