ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pornind de la un articol publicat de New York Times luni, 21 februarie, intitulat „C.D.C. nu face publice cantități mari din datele referitoare la Covid pe care le colectează”, dr. Robert Malone a scris un text remarcabil pe pagina sa de Substack, pe care l-am tradus, parțial, pentru cititorii ActiveNews.

Noi, poporul, cerem să vedem datele!

„Faptul că CDC a ascuns dovezi privind siguranța vaccinului COVID reprezintă o fraudă științifică.”
 
Agenția a ascuns date esențiale despre rapeluri, spitalizări...

„După doi ani întregi de pandemie, agenția care coordonează răspunsul țării la urgența de sănătate publică a publicat doar o mică parte din datele pe care le-a colectat, au declarat mai multe persoane familiarizate cu aceste date. O mare parte din informațiile ascunse ar putea ajuta autoritățile sanitare naționale și locale să își canalizeze mai bine eforturile pentru a ține virusul sub control”...

„C.D.C. este în egală măsură o organizație politică și o organizație de sănătate publică", a declarat Samuel Scarpino, director general al departamentului de supraveghere a agenților patogeni din cadrul Institutului de prevenire a pandemiilor al Fundației Rockefeller. „Pașii necesari pentru a publica așa ceva scapă de multe ori de sub controlul multora dintre oamenii de știință care lucrează la C.D.C.”.
 
Permiteți-mi să vă explic acest citat. Practic, un purtător de cuvânt neguvernamental al comunității științifice „oficiale” din domeniul sănătății publice o aruncă pe Rochelle Walensky peste bord și afirmă că politicienii ne-au forțat să comitem fraude științifice prin ascunderea unor date-cheie. 
 
Doctorii de la Global Summit și alți medici curajoși care au ținut piept minciunilor și tiraniei - care au fost hărțuiți, și-au pierdut locurile de muncă, și-au pierdut licențele medicale, au fost defăimați și calomniați - au dreptate. Datele sunt ascunse.
 
Mass-media mainstream ne datorează nouă, multor oameni de știință și medici, niște scuze uriașe. Mass-media trebuie să înceteze să mai fie purtătoarea de cuvânt a guvernului. Nu suntem în China comunistă!

Guvernul îi datorează poporului american scuze uriașe. Oamenii din guvern care au mințit poporul american trebuie să fie puși sub acuzare și trași la răspundere din punct de vedere legal. Noi, poporul, trebuie să cerem să vedem TOATE datele de la CDC și FDA.

Să vorbim despre date. CDC folosește datele cumulate de la momentul lansării vaccinurilor, la începutul anului 2021, ca să susțină minciuna că aceste vaccinuri sunt eficiente împotriva Omicron.

CDC ascunde în mod clar datele privind siguranța. Articolul (profund părtinitor) din NYT, pomenit mai sus, scrie mai multe despre acest lucru.

Datele Pfizer au fost în sprijinul siguranței vaccinului, dar cercetătorii au spus că eficacitatea nu s-a confirmat nici după două doze.
 
„A fost eficient la copiii mai mici, deci la cei cu vârsta cuprinsă între șase luni și doi ani, dar la grupa de vârstă între doi și patru ani nu a atins nivelurile de răspuns al anticorpilor pe care se așteptau să le vadă”, a declarat dr. Christina Canody, director medical al BayCare Pediatric Service Line.
 
Acum, în loc să organizeze o întâlnire pentru acordarea unei autorizații de urgență pentru două doze, Pfizer își continuă studiul cu trei doze și va prezenta aceste date odată ce le va avea...
 
Îngrijorarea privind interpretarea eronată a datelor despre spitalizări, clasificate în funcție de statusul vaccinal, nu este specifică doar C.D.C. Joi, autoritățile din domeniul sănătății publice din Scoția au anunțat că nu vor mai publica date despre spitalizările și decesele cauzate de Covid în funcție de statusul vaccinal, din cauza unor temeri similare că cifrele ar putea fi interpretate greșit de grupurile anti-vaccin.

Exact ceea ce am spus și noi.
 
 

De ce este important acest lucru?

Dacă CDC ar publica datele COVID stratificate pe vârste, ar fi clar că majoritatea americanilor nu au nevoie de un vaccin. Dacă s-ar comunica rata riscului pentru cei vaccinați și spitalizați cu Omicron - ar fi clar că beneficiul vaccinului nu se observă.
 
FDA nu a dezvăluit care este eficacitatea rapelurilor pentru copii. Nu au publicat datele privind siguranța. Nu a divulgat datele privind siguranța vaccinurilor pentru copii și adulți.

Această situație trebuie să înceteze. Ne aflăm pe teritoriul fraudei științifice. 
 
Textul său integral poate fi citit AICI.
 
Dr. Robert Malone a fost invitat în emisiunea lui Steve Bannon, War Room Pandemic, să vorbească mai multe pe această temă. VIDEO: