ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Purtătoarea de cuvânt a Alianței Nord-Atlantice a anunțat că Jens Stoltenberg a fost depistat pozitiv cu COVID-19, transmite Capital. Acesta este „complet vaccinat” și „bustărit” pe deasupra.

Jens Stoltenberg, politician norvegian de stânga, fost membru al Partidului Muncii, a fost anterior prim-ministru al Norvegiei din 2000 până în 2001 și din nou din 2005 până în 2013. În perioada dintre cele două mandate de premier laburistul a fost director al „Alianței Globale pentru Vaccinuri și Imunizare” (GAVI), susținută de Bill Gates & compania. Se pare că nici asta nu i-a folosit...

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost diagnosticat cu COVID-19, a anunțat marți seara purtătoarea de cuvânt a Alianței Nord-Atlantice, românca Oana Lungescu, într-o postare pe contul oficial de Twitter NATOpress.

„Este vaccinat cu schema completă și cu booster-ul făcut și are simptome ușoare”, a scris ea.

Stiltenberg „va continua să își îndeplinească de acasă îndatoririle”, în acord cu „instrucțiunile medicale belgiene”, a explicat purtătoarea de cuvânt. Sediul Organizației Tratatului Nord-Atlantic este în Bruxelles, Belgia.

Conform explicațiilor docte ale specialistului de la București Adrian Streinu Cercel, motivul pentru care triplul sau cvadruplul vaccinat tot se infectează sau transmite virusul este din cauza unor „molecule legate”.

Șeful politic al NATO nu a mai avut nici o activitate publică oficială din 28 aprilie, când a vizitat Parlamentul European, unde s-a întâlnit cu președinta forului, Roberta Metsola. Dacă moare, Mircea Geoană, secretar adjunct NATO, ar trebui să îi preia prerogativele până la o nouă alegere.