ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă o zi, încă un atlet care se prăbușește în mijlocul unui meci din motive necunoscute, scrie ZeroHedge.

La doar câteva zile după ce jucătorului de la Buffalo Bills, Damar Hamlin, a trebuit să i se administreze resuscitare pe terenul de joc după ce s-a prăbușit în urma unui joc împotriva celor de la Cincinnati Bengals, un alt atlet s-a prăbușit în circumstanțe „misterioase”. Jucătorul de baschet de la Old Dominion, Imo Essien, „a trebuit să fie îngrijit de personalul de antrenament atât de la ODU, cât și de la Georgia Southern", potrivit WAVY, după ce s-a prăbușit în timpul unui meci la sfârșitul săptămânii trecute. 

El „nu părea să-și piardă cunoștința", potrivit raportului, și a fost ajutat în cele din urmă să părăsească terenul prin propriile forțe. „Membrii echipei de baschet masculin Old Dominion au privit șocați", a scris WAVY. „Mulți nu și-au stăpânit lacrimile", a scris o relatare. 

Old Dominion a spus într-o declarație: „A fost receptiv pe tot parcursul meciului și a putut să stea cu echipa pe durata meciului și să călătorească înapoi cu echipa. El este bine dispus și va lucra cu personalul de medicină sportivă al ODU atunci când se va întoarce la Norfolk". Videoclipul pare să-l arate pe Essien strângându-și pieptul în timp ce se afla la pământ. Old Dominion nu a făcut încă o declarație suplimentară. 
 
VIDEO:
 
 
Totodată, pagina de Twitter DiedSuddenly, publică alte câteva cazuri tragice:
 
Tânăra jurnalistă Jessica Robb are un episod medical în direct. Ea a postat pe pagina sa de Facebook că a fost vaccinată de trei ori.

„Fiica mea, o asistentă medicală sănătoasă, a decedat de curând, în urma unui stop cardiac. A fost în comă și a fost conectată la aparate timp de o săptămână înainte de a fi declarată decedată. RIP Kristen Marie: 1985-2022”, se publică un alt caz.
„Aceasta este fiica noastră prețioasă, Trista. A murit brusc pe 9 noiembrie. Avea 18 ani. Injecția cu #Pfizer ne-a ucis fiica. Ne-au luat această fată dulce, frumoasă, amabilă, distractivă și iubitoare. Ajutați-ne să-i tragem la răspundere! #JusticeForTrista”, scrie altcineva preluat de pagina filmului Died Suddenly (VIDEI AICI).

Victoria Lee, un fenomen în plină ascensiune în artele marțiale mixte, a murit subit la vârsta de 18 ani, după cum a relatat și ActiveNews.  Familia ei este absolut devastată. Declarând:  „S-a dus prea devreme, iar familia noastră a fost complet devastată de atunci”. Cauza morții ei nu a fost încă dezvăluită. Și ea este preluată de pagina DiedSuddenly.
 
 
Tânărul antrenor de la Devine Middle School a murit subit după ce s-a prăbușit în clasă. A murit în urma unui atac de cord la doar 35 de ani. S-a prăbușit și a murit în fața elevilor săi din clasă. Personalul a efectuat manevre de resuscitare, dar nu l-a putut salva.