ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Generația lui 1990 este prima care a înteles că pericolul comunist nu s-a încheiat odată cu prăbușirea regimului Ceaușescu. E de datoria noastră să ținem viu spiritul Pieței și să combatem comunismul sub toate formele sale.”, scriu Noi Românii și Honor et Patria în anunțul evenimentului Marșul "Golanilor" - Mai bine mort, decât comunist, care va fi organizat pe 13 iunie 2023, începând cu orele 19, pe traseul Piața Revoluției - Piața Universității.

Citiți și AU VRUT SĂ-I TAIE CAPUL! Crimele din 13-15 Iunie 1990 povestite de martorii lor. Fenomenul Piața Universității, „Rebeliunea Legionară” și Mineriada expuse de ActiveNews în exclusivitate. GALERIE FOTO Online, DOCUMENTE ale ARMATEI și RECHIZITORIUL

În aceeași zi, la orele 13.00, Asociația Victimelor Mineriadelor 1990 - 1991, organizează o depunere de coroane la Crucea de marmură ridicată de asociație în Piața Universității, urmată de o slujbă de pomenire, la orele 14.00, susținută de un sobor de preoți ai Patriarhiei Române.

Fenomenul Piața Universității 1990 și Mineriada din Iunie 1990

Vezi galeria Fenomenul Piața Universității 1990 și Mineriada din Iunie 1990