ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă vă întrebați cum va arăta Noua Ordine Mondială promisă de Joe Biden, s-ar putea să fi primit niște indicii de la Washington.

Un dialog halucinant a avut loc în a treia zi de audieri în fața Senatului SUA a lui Ketanji Brown Jackson nominalizată de Joe Biden pentru un post de judecător la Curtea Supremă.

Senatoarea Marsha Blackburn a întrebat-o pe Kentaji Jackson dacă poate da o definiție pentru cuvântul „femeie”.

„Nu pot”, a răspuns Jackson, după un moment de bâlbâială, scărpinându-se în cap. „Nu sunt biolog.”

Opoziția de la Washington l-a acuzat pe președintele Biden că a nominalizat-o pe Jackson nu pentru competențele sale, ci pentru culoarea pielii și sexul său.

În cartea lor, „Lucky: How Joe Biden Barely Won the Presidency”, analistul politic Jonathan Allen de la canalul NBC și corespondenta Amie Parnes de la ziarul The Hill par să confirme această acuzație.

Cu patru zile înainte de alegerile primare Democrate din Carolina de Sud, Joe Biden a obținut sprijinul reprezentantului James Clyburn făcând promisiunea că, dacă va ajunge președinte, va nominaliza o femeie de culoare la Curtea Supremă de Justiție.

Kentanji Jackson, în vârstă de 51 de ani, este faimoasă pentru atitudinile sale ultrastângiste.