ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou deces în rândul asistenților medicali a avut loc în Vrancea, tragedia fiind semnalată de Asociația asistenților medicali Vrancea și de publicația Ediție de Vrancea.

Potrivit acestora, încă o colegă de-a lor a murit subit:

„Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri. Cuvintele sunt de prisos și vorbele sunt prea puține pentru a descrie regretul! Gena (Georgeta Ludescu), îți vom simți lipsa și te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!” - Au scris ei pe Facebook. 

Dintre multele comentarii, prin care oamenii au adus un omagiu decedatei, unul anume ne-a atras atenția:

O adevărată listă care trage un grav semnal de alarmă. 

„Plouă” cu morți neașteptate, decese subite, aparent inexplicabile în rândurile cadrelor medicale din Focșani, remarcă Ediția de Vrancea. Colegii noștri de la Focșani fac referire la această LISTĂ FUNEBRĂ: 6 asistenți decedați în  ultima perioadă. 

„Poate că autoritățile din domeniu ar trebui să vină cu explicații științifice, la nivel național, pentru a oferi oamenilor ADEVĂRUL despre morțile subite ale unor persoane care au trecut la cele veșnice în mod fulgerător.

Sigur, mureau oamenii și înainte de vaccinare, de exemplu, dar există din ce în ce mai multe voci independente (chiar din sistemul sanitar) care consideră că ar trebui făcută lumină în privința cheagurilor de sânge din trupurile celor decedați. Despre atacurile vasculare cerebrale care sunt din ce în ce mai întâlnite ne vor spune ceva ”specialiștii” din sistemul sanitar?” - scriu aceștia.

Potrivit medicului Adrian Cacoveanu: „Reacțiile adverse și decesele după vaccin nu au fost raportate de medici de frica de a nu li se ridica dreptul de a profesa, conform amenințărilor Colegiului Medicilor.”

Iar Prof. Dr. Vasile Astărăstoae afirma tranșant: „Decesele sunt mult mai numeroase”.

Citiți și Moarte subită în Iași: Un asistent medical de la Spitalul de Recuperare, în vârstă de 46 de ani, a căzut din picioare în sufragerie. VIDEO