ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce italienii se pregătesc pentru a patra injecție cu „vaccinul” Covid, numărul deceselor subite continuă să crească inexorabil - 11 persoane sub 60 de ani în doar 24 de ore, transmite Rair Foundation.

Acum, când sezonul de plajă este în toi, are loc un nou fenomen sfâșietor: turiști sănătoși care cad mor din cauza unor „urgențe medicale” subite și neașteptate. În întreaga lume, turiștii de pe plajă se prăbușesc în timp ce se plimbă pe plajă sau înoată. Mulți dintre ei suferă un stop cardiac și mor.

Și în România s-au înregistrat mai multe morți în apă, la diferite ștranduri din țară, fără ca persoanele să fi dat semne că se îneacă. Imaginea tinerei sportive americance Anita Alvarez, de 25 de ani, dublu vaccinată, căreia i s-a făcut rău în timpul concursului de înot de la Budapesta și a fost scoasă în ultima clipă de pe fundul bazinului doar pentru că se afla la un concurs și antrenoarea era cu ochii pe ea, ar trebui să dea de gândit.

Și în Grecia a murit subit, ieri, un turist britanic, de 54 de ani, pe șezlongul său de pe o plajă din Creta. Oamenii din jur au devenit suspicioși după ce bărbatul a rămas la soare fără să se mai miște ore în șir fără răgaz. Ulterior, dar prea târziu, au dat alarma, a transmis luni, 18 iulie 2022, DailyMail.

Bloggerul Tom Stahls relatează: „La începutul lunii iulie, în doar 24 de ore, cel puțin 11 turiști au murit pe plajele italiene”.

Câte alte cazuri au avut loc care nu au fost raportate la știri?

Deși Stahls precizează că nu dorește să atribuie în mod automat decesele subite și neașteptate injecțiilor genetice experimentale, numărul incidentelor de acest gen este îngrijorător.

Rair Foundation oferă toate cele 11 cazuri de urgențe medicale de pe plajele italiene și adaugă și o altă listă cu decese subite recente din Italia: