ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Confruntat cu amploarea incredibilă a crimelor împotriva umanității legate de introducerea aproape obligatorie a „vaccinurilor Covid", celebrul patolog canadian, Dr. Roger Hodkinson, atrage atenția internațională după ce a citat statistici globale care descriu o imagine îngrozitoar: Cel puțin douăzeci de milioane de persoane au murit direct din cauza vaccinului COVID , în timp ce alte două miliarde au suferit reacții adverse grave.

„O numesc MAREA UCIDERE. Am asistat la cea mai mare crimă din istoria medicinei", spune doctorul Hodkinson. „Și medicii, nu doar politicienii, sunt principalii vinovați, pentru că au permis guvernelor să influențeze modul în care își tratează pacienții - ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată."

În mijlocul acestei realități și pe fondul diferitelor recunoașteri oficiale că producătorii și distribuitorii de injecții au știut tot timpul despre pericole, apar apeluri la „amnistie" din partea celor care nu au acordat astfel de considerații în timp ce promovau minciunile.
 
Spre deosebire de ideea noastră de iertare a celor care au contribuit la vaccinarea forțată - vedeți LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews - doctorul canadian are altă opinie:

„În niciun caz. Sunt plin de răzbunare. Sunt plin de răzbunare. Nu este momentul să spun că îmi pare rău. Să-i băgăm pe acești nenorociți în închisoare!".

Adaptată dintr-o conversație mult mai amplă, disponibilă pe canalele video ale Just Right Media, în emisiunea de astăzi, Dr. Hodkinson face apel la principiile „Mai întâi să nu faci rău" și „consimțământul în cunoștință de cauză" ca fiind fundamentale oricărei practici etice a medicinei.

La o analiză mai atentă, ni se pare că aplicarea principiilor „Mai întâi să nu faci rău" și "consimțământul informat" în arena politică se poate dovedi a fi Just Right pentru ceea ce afectează și corpul politic.

„Cum poți să te uiți în ochii unei femei însărcinate și să-i spui că acest produs experimental este sigur? Cum poți face acest lucru în calitate de medic? Nu, oricine, orice medic care a făcut asta ar trebui să fie aspru tras la răspundere.”

VIDEO:
 
 
Interviul original integral, aici: