ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O armată de 5.000 de profesioniști ai trupelor speciale elvețiene va păzi elitele globalist de la reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial (FEM/WEF) care își începe lucrările de azi, duminică, 22 mai, la Davos, urmând să „dezbată” despre „soarta lumii” până pe 26 mai. Este prima întâlnire în persoană din ultimii doi ani iar Klaus Schwab, artizanului maroniu al FEM, se laudă că vor veni 2500 de lideri ai lumii la acest eveniment. Noua reuniune, amânată de restricțiile Covid, are loc la începutul unei noi epidemii mediatice, a variolei de maimuță, și în timp ce Organizația Mondială a Sănătății votează, tot azi, pentru un Tratat care deposedează de suveranitate statele naționale în cazul unei pandemii. Bill Gates a „prevăzut” de acum 6 luni epidemia de variolă și a susținut că e cazul ca OMS să-și facă Forță proprie de acțiune pe plan mondial.

Putin detronat de Zelenski

Măsurile de securitate de la Davos includ o zonă de „interdicție aeriană” cum se dorea în Ucraina. De altfel, se preconizează că lucrările vor fi deschise de tradiționala deja adresare în direct pe un ecran gigant, după o scengrafie tip „1984”, a lui Volodîmîr Zelenski, actantul de la Kiev, potrivit EWNews care preia o serie de mesaje informative publicate de WEF pe Twitter.

Dacă anul trecut Vladimir Vladimirovici Putin se adresa și el în direct participanților Forumului Economic Mondial, începându-și discursul despre noua eră vaccinistă și „a patra revoluție industrială” cu „Dragă Klaus...”, anul acesta se pare că va sta pe bară, toate reflectoarele îndreptându-se acum spre Kiev, a doua Moscovă.

5000 de militari pentru 2500 de capete alese

Forțele aeriene elvețiene vor zbura deasupra capetelor alese în timpul conferinței pentru a asigura menținerea unei zone de interdicție aeriană, scrie LifeSiteNews.

Potrivit Reuters, pentru securitatea elitei globale, Elveția a oferit 5.000 de membri ai armatei sale pentru a ajuta forțele de poliție locale în timpul întâlnirii anuale WEF din acest an.

La conferința globalistă vor participa circa 2.500 de lideri politici și industriali, care se vor reuni pentru a discuta planurile lor pentru „redresarea pandemiei, combaterea schimbărilor climatice, viitorul muncii, accelerarea capitalismului părților interesate și exploatarea noilor tehnologii” etc, după cum anunță pagina principală a WEF.

Agenda manifestării și participanții sunt prezentați de FEM cu indicația că transmisiile vor putea fi urmărite în direct AICI.

Forumul lui Klaus, personajul care ne-a profețit cipul implantat în creier, dându-l peste cap pe Cristian Tudor Popescu care credea că nu mai are nici o scăpare, a fost o sursă de controverse în ultimii ani, în special de la debutul pandemiei COVID-19, care a corespuns cu dezvăluirea și punerea în aplicare a agendei „Marii Resetări” a grupului.

ActiveNews a scris și despre Școala mai micilor sau mai marilor dictatori de la Davos, parcursă, între alții, potrivit lui Schwab, atât de Merkel și Putin sau Viktor Orban cât și de Trudeau și Macron (VIDEO mai jos).

Omul-Davos

De asemenea, reputatul savant dr. Robert Malone a explicat ce înseamnă „Omul nou” neobolșevic - „Omul Davosului”, oferind liste cu participanții la școala dictatorilor:

OMUL DAVOSULUI, Forumul său Economic Mondial și slugile sale. Cine sunt cei instruiți să le slujească autoproclamaților stăpâni globaliști? LISTE CU NUME dezvăluite de Dr. Robert Malone

„Marea Resetare” este un plan socialist radical conceput de aceste elite globale care urmărește să apese „butonul de resetare" al economiei globale și să stabilească o nouă ordine globală radicală care pare să imite îndeaproape multe aspecte ale sistemului de credit social chinezesc.

Un articol din 2016 al WEF, intitulat „Welcome to 2030. Nu dețin nimic, nu am nicio intimitate, iar viața nu a fost niciodată mai bună” prezintă viziunea elitelor pentru viitor, care se rezumă în esență la „Nu vei deține nimic și vei fi fericit”.

China, dragostea mea

Președintele WEF, globalistul Klaus Schwab, l-a lăudat în mod constant pe președintele comunist chinez Xi Jinping pentru „realizările sociale și economice semnificative” care au avut loc sub „conducerea” sa dictatorială „luminoasă”, ignorând total cristicile privind sistemul său de credit social, coșmarul primului stat cu adevărat totalitar din lume.

Pe lângă declarațiile referitoare la China, mulți au fost sceptici cu privire la măsurile COVID-19 și, în general, la povestea coronavirusului, tocmai pentru că, în anunțul WEF privind inițiativa "Great Reset", grupul a creditat în mod deschis "pandemia" COVID-19 ca fiind „o fereastră” potrivită și „o mare oportunitate pentru ei a mărșălui spre obiectivele revoluționare globale”.

„Partea pozitivă” a Plandemiei Covid

„O parte pozitivă a pandemiei este că a arătat cât de repede putem face schimbări radicale în stilul nostru de viață. Aproape instantaneu, criza a forțat întreprinderile și persoanele fizice să renunțe la practici considerate de mult timp ca fiind esențiale, de la călătoriile frecvente cu avionul până la munca la birou", a spus Schwab.

„Pentru a obține un rezultat mai bun, lumea trebuie să acționeze în comun și rapid pentru a moderniza toate aspectele societăților și economiilor noastre, de la educație la contracte sociale și condiții de muncă. Fiecare țară, de la Statele Unite la China, trebuie să participe și fiecare industrie, de la petrol și gaze la tehnologie, trebuie transformată. Pe scurt, avem nevoie de o "mare resetare" a capitalismului", a mai subliniat Schwab.

De asemenea, omul din spatele viziunii lui Klaus Schwab despre Marea Resetare, Yuval Noah Harari, consilier principal al miliardarului și fondatorului FEM și profesor de istorie la Universitatea Ebraică din Ierusalim, afirma, cu privire la Dictatura Biometrică profețită de mari părinți duhovnici ai Ortodoxiei: „Criza COVID a fost momentul în care am acceptat să fim monitorizați tot timpul și în care supravegherea a pătruns chiar și sub piele....

Am avut, astfel, aceste două mari revoluții: revoluția informatică, sau revoluția tehnologiei informației, și revoluția din domeniul științelor biologice. Ele sunt încă separate, dar sunt pe cale să fuzioneze, se contopesc, aș spune, în jurul senzorului biometric.

Gadgetul... tehnologia este cea care convertește datele biologice în date digitale care pot fi analizate de computere. Iar posibilitatea de a monitoriza, realmente, oamenii sub piele este cea mai mare noutate, deoarece aceasta este cheia pentru a ajunge să cunoști oamenii mai bine decât se cunosc ei înșiși.”

VIDEO: Clovnul apocaliptic Klaus Schwab despre cum a infiltrat Forumul Economic Mondial Guvernele Lumii:

Vedeți și: Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții