ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Collette Martin, o asistentă medicală de șaptesprezece ani, a vorbit la începutul acestei luni, în cadrul unei audieri din Louisiana Health & Welfare, despre ceea ce a văzut în sistemul sanitar în timpul pandemiei COVID.

Collette spune că ea și colegii ei au fost martorii unor reacții "terifiante" la vaccinurile COVID, dar îngrijorările lor cu privire la vaccinuri sunt ignorate și respinse, potrivit Covid World.

Collete a continuat spunând că bazele de date pentru raportarea reacțiilor adverse provocate de vaccinuri, precum VAERS, sunt atât de puțin folosite încât majoritatea medicilor și asistentelor nici măcar nu știu că există, darămite cum să depună un raport.

"Majoritatea asistentelor noastre, a managerilor de asistente și a unor medici nici măcar nu știu ce este VAERS. Am vorbit cu managerii noștri medicali șefi și cu alte asistente medicale despre motivul pentru care nu raportăm la VAERS, iar răspunsul cel mai frecvent este: "Ce este VAERS?" .

Ca și cum acest lucru nu ar fi fost deja destul de rău, ea a spus apoi că niciunul dintre spitale nu raportează date, ceea ce înseamnă că, chiar dacă cineva ar investiga, nu ar exista date pentru a investiga.

"Nu este vorba doar de locul în care lucrez eu. Cunosc multe asistente medicale, prieteni și alte spitale locale din sud-estul Louisianei care spun același lucru."

ActiveNews a publicat, recent, un caz asemănător despre atrocitățile din spitale și din centrele de vaccinare din România.
 
"Nu vedem doar reacții acute severe [pe termen scurt] cu acest vaccin, dar nu avem nicio idee despre reacțiile pe termen lung. Cancere, [tulburări] autoimune, infertilitate. Pur și simplu nu știm.

Ne sacrificăm potențial copiii de teama de a muri poate, îmbolnăvindu-ne de un virus, un virus cu o rată de supraviețuire de 99%”, a  mai declarat asistenta.

Collete conchide spunând că aceste efecte secundare ale vaccinului sunt acoperite ca fiind cauzate de noua variantă.

"Începând de acum, avem mai mulți copii care au murit din cauza vaccinului COVID decât COVID în sine. Iar apoi, ca Departamentul de Sănătate să iasă și să spună că noua variantă are toate efectele secundare ale reacțiilor vaccinului pe care le vedem acum.

Este o nebunie și nu înțeleg de ce mai mulți oameni nu văd acest lucru. Cred că o fac, dar se tem să vorbească și, mai rău, să fie concediați."
 
 

VIDEO CU MĂRTURIA ASISTENTEI: