ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedie la grădinița din comuna Ghergheasa, județul Buzău. O educatoare în vârstă de 46 de ani a murit în această dimineață, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral. Colegii și apropiații sunt în stare de șoc, informează Cosmin Șontică de la Reporter Buzoian:

„Maria Mirela Vâlcu avea 46 de ani și era educatoare la grădinița din Ghergheasa de mai bine de douăzeci de ani. Cadru didactic devotat, iubea enorm copiii și nu accepta să stea departe de ei, deși de ani de zile ducea pe picioare o afecțiune cronică a rinichilor.

Urma regulat ședințe de dializă, după care se întorcea în fața prichindeilor pozitivă și zâmbitoare, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Nimic nu îi stătea în cale, nimic nu o făcea să se abată de la misiunea asumată în tinerețe, când a decis să îmbrățișeze această frumoasă și grea profesie.

Până în această dimineață…

Cu puțin timp înainte ca preșcolarii să ajungă la grădiniță, Mariei Vâlcu i s-a făcut rău. Femeia de serviciu a ajutat-o să iasă din sala de clasă, însă afară s-a prăbușit. Colegii au chemat salvarea, dar la sosirea echipajului medical nu mai rămăsese nimic de făcut.

Au urmat manevrele de resuscitare impuse de protocolul medical, însă femeia nu a mai putut fi readusă la viață. Având în vedere istoricul de afecțiuni, medicii au decis ca trupul neînsuflețit să nu mai fie transferat la morga SML.

Cel mai probabil, femeia a suferit un accident vascular cerebral, care i-a fost fatal.

Colegii de cancelarie și toți cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc:

Colectivul Școlii Ghergheasa regretă enorm trecerea în neființă a doamnei Vâlcu Maria Mirela, cadru didactic titular, om cu o experiență desebită în învățământ, devotată copiilor și meseriei, prieten adevărat și om de bază al școlii”, a transmis prof. Claudia Burlacu, directoarea Școlii Gimnaziale Ghergheasa.

Maria Mirela Vâlcu era căsătorită și avea o fiică în vârstă de 21 de ani.”, conchide sursa citată.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Citiți și NE MOR PROFESORII. Daniel Rusu, profesor în Iași, mort subit în mașină, la 45 de ani. Manuel Bălaj, profesor în Turda, găsit decedat la locuința sa, tot la 45 de ani. Era triplu vaccinat - FOTO