ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O proeminentă influențăriță din Lituania, Agnė Jagelavičiūtė, s-a stins din viață la 42 de ani, transmite contul de Twitter al filmului documentar Died Suddenly.
 
Cauza decesului nu a fost confirmată de familie, scrie lrt. Cu toate acestea, un prieten apropiat a postat pe rețelele de socializare că Jagelavičiūtė a murit în urma unor probleme pulmonare - o pneumonia cu complicații... Lituanianca a fost prezentatoare de știri și autoare de cărți și a avut un succes teribil în social media și aparițiile de modă, fiind urmărita de multe tinere, „adepte” ale stilului ei. Totodată, în calitate de influențăriță, a făcut propagandă injectării cu seruri experimentale Covid. Pe 5 aprilie 2021 ea se lăuda că s-a vaccinat cu AstraZeneca, un ser acuzat pentru multe reacții adverse mortale și interzis deja în mai multe țări. Acum a murit.
 
 
 
Compania de zbor Air Albania a adus un omagiu tinerei stewardese Greta Dyrmishi, de 24 de ani, membră a echipajului, care a murit pe aeroportul Stansted din Marea Britanie imediat după un zbor de la Tirana, scrie Bindependendent.
 

Potrivit companiei aeriene, Greta Dyrmishi a suferit un atac de cord după ce pasagerii care călătoreau din capitala albaneză spre Essex au debarcat din avion, miercuri, 21 decembrie 2022.

Un purtător de cuvânt al Air Albania a declarat pentru Indie: „Aceasta a murit din păcate, în ciudat faptului că i-am oferit asistență medicală de urgență”. Albania a avut restricții severe în pandemie și cerințele de vaccinare erau obligatorii pentru toți angajații companiilor de zbor. 
 
Un tânăr baschetbalist american de 17 ani, Max Sorenson, a murit subit imediat după Crăciun, scrie euroweeklynews.
 

Tânărul baschetbalist a murit în urma unui „eveniment medical" la domiciliul său, luni, 26 decembrie 2022.

Vorbind pentru publicația „Cowboy State Daily” pe 29 decembrie, medicul legist al comitatului Campbell, Paul Wallem, a declarat că, în urma incidentului medical de la domiciliul său, baschetbalistul de liceu a fost transportat de urgență la Campbell County Memorial Hospital din Gillette, Wyoming.

Cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse de medici, a fost declarat mort.