ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O „influențăriță” care lua în derâdere avertizorii publici care au pus la îndoială siguranța vaccinului COVID-19 este derutată de apariția bruscă a unor cheagurilor „serioase” de sânge în plămâni, relatează Frontline News.

”Influențarița” jamaicană Abi-Gaye Smythe a intrat în hora vaccinul în 2021, când a scris, între multe altele: „Spitalele sunt pline de oameni care suferă de efectele Covid-19. Spitalele nu sunt pline de oameni care suferă de efectele vaccinului”.

Postarea lui Smythe era adresată puținilor profesioniști din domeniul sănătății și experților medicali care avertizau că vaccinul COVID-19 este asociat cu evenimente cardiace și cheaguri de sânge. 

Săptămâna trecută, Smythe și-a informat urmăritorii de pe Instagram cu privire la un nou diagnostic care îi nedumerește pe medici.

„Diagnosticul: am embolie pulmonară bilaterală (cheag de sânge în ambii plămâni. Sunt și de dimensiuni serioase). Cum? Nu știm încă. Medicii încearcă să își dea seama”, s-a plâns ea pe Instagram. FOTO

„Cu toate acestea... până când vom ajunge la capătul acestei probleme și chiar și atunci când voi depăși acest lucru, rămânem să ne rugăm ca Dumnezeu să nu fi terminat încă cu mine”.

Nu este clar ce vaccin a luat Smythe, dar Jamaica a demarat inițial campania de vaccinare cu serurile AstraZeneca/Oxford. Țara a primit o donație de 300.000 de vaccinuri AstraZeneca după ce premierul jamaican Andrew Holness s-a plâns că "națiunile bogate" "acaparează" vaccinurile.