ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un avion care efectua un zbor pe ruta Katowice (Polonia) – Antalya (Turcia) a aterizat de urgență, sâmbătă dimineața, pe Aeroportul Otopeni, după ce unui pasager în vârstă de 66 de ani i s-a făcut rău în aeronavă.

Serviciul de Asistență Medicală al Aeroportului Internațional Henri Coandă București a intervenit, sâmbătă, și a reușit cu succes să salveze viața unui pasager în vârstă de 66 de ani, care călătorea pe ruta Katowice (Polonia) – Antalya (Turcia), cu avionul, informează ȘtiripeSurse.

Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Corendon Airlines, care a aterizat de urgență pe aeroportul din București la ora 07:45. Echipa Serviciului de Asistență Medicală a aeroportului a reușit să stabilizeze pasagerul cu afecțiuni cardiace, după aproximativ 30 minute de la aterizare. Pasagerul a fost transportat în stare stabilă la Spitalul Elias din București.

Aeronava companiei aeriene Corendon Airlines a decolat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă la ora 09.00, continuându-și cursa către Antalya.

Este al treilea incident de acest gen de pe Otopeni cunoscut de noi. Detalii la articolele relaționate.

Citiți și 8 ore cu mama moartă subit pe scaun în fața copiilor ei, în avion. Șoc teribil pentru o familie care zbura din Hong Kong la Londra: O moașă a decedat în zbor iar corpul ei a fost lăsat pe aeroportul din Frankfurt

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews