ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ca și medicul Răzvan Constantinescu și Olivia Steer, cunoscuta militantă pentru dreptul de a alege în cazul vaccinurilor, susține continuarea protestelor până la desființarea măsurilor aberante care țintesc îmbotnițarea umanității. Într-o pledoarie pe pagina sa de Facebook, Olivia Steer se arată revoltată de starea actuală din România și susține continuarea protestelor organizate de Starea de Libertate, indiferent de numărul participanților, după cum am titrat și noi în relatarea de ieri, din Piața Universității: PUȚINI, DAR BUNI! Așa cum spunea și Părintele Justin Pârvu: „Cel care luptă, chiar singur, pentru Dumnezeu și Neamul său, nu va fi învins niciodată”.

Iată pledoaria Oliviei:

Indiferent cîți sîntem, tot ieșim! Pentru că alta cale de a ne arăta dezacordul cu vremurile nebune pe care le trăim nu avem. În continuare, sînt evacuați din spitale, pentru a li se lua locul de către bolnavi cu noua gripă, pacienți proaspăt operați (atît de proaspăt, încît sînt sub efectul anesteziei, încă!) și nu numai adulți și bătrîni (cum s-a întâmplat la Foișor), ci mai nou si copii (la Grigore Alexandrescu)! Toate, în condițiile în care există secții ATI ultradotate, în țiplă, care stau sub cheie, din rațiuni obscure (după cum am putut vedea toți, în știrile oficiale ale ultimelor zile).
Cum să nu te revolți cînd pui piesă de puzzle lîngă piesă de puzzle și vezi tabloul absolut sinistru al sistemului de sănătate românesc, care pare că are o singura agendă: să mintă, să manipuleze, să umilească și să calce pe cadavre?
De asta ieșim. Și vom continua să ieșim să spunem "Nu!" și "Gata!" - o formă de demnitate, la care oamenii liberi nu pot renunța, indiferent cine îi aprobă sau nu!

Citiți și Olivia Steer, postare în miez de noapte, după ce a fost deblocată pe Facebook, despre realitatea din spitale: „Adevărul ne eliberează pe noi, iar pe ei îi acuză și încătușează. Adevărul nu respecta niciodată standardele Facebook!”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews