ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La câteva zile după ce poliția germană îi făcea pe protestatarii anti-vaccinare obligatorie „potențial ucihași” și „neoameni” și inventa un complot „terorist al unor „antivacciniști”, omul lui Biden la conducerea statului Washington comite o declarație similară, asemănându-i pe nevaccinați unor „teororiști” - „bombe cu ceas ambulante”, când realitatea este tocmai invers: cei care se bazează pe Certificatul Verde transmit în masă virusul chiar vaccinați fiind, după cum s-a demonstrat la nivel planetar deja. În vară, Florin Cîțu, i-a numit și el „teroriști” pe dizidenții campaniei naționale de vaccinare, pentru că deschise plicul prea devreme.
 
 
În SUA, guvernatorul „democrat” al statului Washington i-a comparat pe nevaccinați cu „teroriști interni” care poartă în rucsac o bombă cu ceas. Totodată, Jay Inslee și-a semnalat entuziasmul față de ideea guvernului socialist de la Berlin de a institui carantina asupra cetățenilor nevaccinați.

Ca orice propagandist de extremă stânga, și guvernatorul Washingtonului îi confundă pe cetățenii sănătoși dar nepașaportizați cu niște bolnavi prezumtivi. El își dublează eroarea logică atunci când îi consideră pe nevaccinați periculoși pentru comunitate: chiar dacă toți nevaccinații ar fi, prin absurd, infectați și contagioși cu noua boală molipsitoare, ei nu ar putea afecta cu nimic populația majoritar vaccinată, care se consideră „imunizată”. Declarații isterice și deplasate ca ale lui Jay Inslee nu-i pot culpabiliza pe nedrept pe cei care au opțiuni diferite de agenda guvernamentală, însă sfârșesc prin a proiecta serioase îndoieli asupra eficienței serurilor experimentale Covid, de vreme ce marea gloată vaccinată ajunge să tremure - chiar și numai la nivel declarativ - de frica nevaccinaților.  

Se trece la o nouă fază
 

„Treizeci și patru la sută dintre locuitorii din Washington umblă cu o bombă cu ceas în rucsac pentru că nu sunt vaccinați”, a declarat guvernatorul statului Washington în cadrul unei conferințe de presă, unde i-a comparat pe nevaccinați cu niște „teroriști interni”, informează LifeSiteNews

Jason Rantz, prezentatorul unei emisiuni radiofonice din Seattle, a semnalat „ridicolul” afirmațiilor lui Inslee, amintind că administrația guvernatorului admite exceptarea anumitor persoane de la vaccinarea Covid din motive medicale sau religioase. Or, în același timp, șeful administrației nu-i poate marginaliza pe toți acești cetățeni onorabili pe care chiar propriul aparat administrativ îi recunoaște.
 
Și mulți dintre cei care refuză să facă vaccinul Covid au făcut pur și simplu o analiză cost-beneficiu, punând în balanță, pe de o parte, riscul minim de a muri de Covid la persoanele sănătoase, și reacțiile adverse cunoscute sau necunoscute încă ale serurilor lansate în grabă pe piață, în de cinci sau de zece ori mai puțin timp decât ar dura procedura obișnuită.

„Presupunând că ești atât de imunocompromis încât medicul tău decide că nu ar trebui să faci vaccinul, guvernatorul Inslee crede că ar trebui să fii disprețuit pentru asta?”, s-a întrebat retoric Rantz, care găzduiește o emisiune zilnică la radio KTTH.

„Dacă ești un musulman devotat - un grup religios care este mai ezitant față de vaccin decât populația generală - și nu vrei să faci injecția, ești un terorist mânuitor de bombe? Nu a avut probleme congresmena Lauren Boebert pentru astfel de comentarii?”, a plusat realizatorul emisiunii radiofonice.

Echipa lui Rantz a contactat biroul guvernatorului Inslee, care a confirmat că remarca lui jignitoare la adresa nevaccinaților nu a fost una premeditată și nu se regăsea în forma scrisă a discursului oficial. Pe de altă parte, deși a fost întrebat de două ori dacă regretă comentariul, reprezentantul biroului guvernatorului nu a dat nici un răspuns.

Însă Rantz a spus că asemănarea nevaccinării cu terorismul nu a fost nici pe departe cel mai îngrijorător comentariu pe care Inslee l-a făcut în timpul conferinței de presă.

Inslee, care a avut o tentativă pasageră de a candida pentru nominalizarea democrată la alegerile prezidențiale din 2020, a spus că a auzit pe „cineva” făcând un comentariu care l-a impresionat.

„Fie vei fi avut COVID, fie vei face un vaccin, fie vei fi mort”, a spus guvernatorul, care a candidat la președinție cu un program axat pe așa-zisele „schimbări climatice”. Încălzirea globală este o ideologie pseudoștiințifică îmbrățișată cu ardoare de internaționala neo-socialistă, nimic mai natural pentru un „democrat” de stânga din SUA!

Comentariul îi aparține lui Jens Spahn, ministrul Sănătății din Germania, țară care a instituit recent la nivel național un lockdown (carantinare) pentru persoanele nevaccinate.

Rantz a atras atenția că politicienii germani se pregătesc să impună în următoarele luni obligativitatea vaccinării Covid. VIDEO: