ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Austria, locul de naștere al lui Adolf Hitler, se întoarce la cel mai dur autoritarism pe care l-a cunoscut de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace. Cine nu face injecția experimentală cu ARNm ar urma să fie vânat, amendat, închis sau exilat din societate. Cetățenii ies în stradă cu zecile de mii pentru a protesta împotriva acestor abuzuri. 

Cea mai recentă investiție a autorităților austriece este angajarea de controlori care să se asigure că cei care optează să nu facă injecția Covid primesc și plătesc amenda usturătoare pe care statul le-o pregătește, informează Bkick.ch, citat de Technocracy.news

Deși sarcina pentru aplicarea amenzilor impuse austriecilor nevaccinați ca pedeapsă pentru alegerea lor va reveni angajatorilor, guvernul a considerat necesară o nouă armată de „inspectori” care să se asigure că cei amendați își achită întocmai și la timp amenzile (3600 de euro pentru început, urmând să crească până la 7200 de euro dacă cetățeanul amendat se încăpățânează în continuare să nu consimtă la vaccinarea cu serul experimental Covid).

Orașul Linz, la o populație de 200.000 de locuitori, are o rată de vaccinare relativ scăzută, de 63%. Autoritățile, nemulțumite de această conformare practic majoritară, vor să angajeze inspectori care să-i „vâneze” pe cei ce refuză vaccinarea Covid, potrivit site-ului elvețian de știri Blick.

Arta delațiunii, plătită regește

Rolul inspectorilor va fi acela de a verifica „dacă cei care nu se vaccinează plătesc cu adevărat pentru asta”.

Vânătorii de vrăjitoare sau detectivii de infideli ai „sfântului” vaccin, cum vreți să le spuneți, vor primi o remunerație babană pentru munca lor infamă, echivalentă cu cea a turnătorilor sau a detașaților politic din întreprinderile comuniste. Ei vor încasa un salariu de 2774 de euro, care va fi plătit de 14 ori pe an, ceea ce înseamnă un venit anual de 38.863 de euro. Nu se știe însă cât timp vor apuca să se bucure de banii murdari înainte de a-i lovi reacțiile adverse ale serurilor Covid, având în vedere că inspectorii de nevaccinați vor trebui să fie vaccinați înainte de a fi angajați.

„Fișa postului include, printre altele, crearea de ordine penale, precum și procesarea apelurilor”, potrivit raportului, adăugând că angajații trebuie să fie „rezistenți” și dispuși să lucreze multe ore suplimentare. Inspectori covidieni pot deveni doar cetățenii austrieci vaccinați sau trecuți prin boală.
 
Regim hotelier la închisoare 

După cum am subliniat anterior, persoanele nevaccinate din Austria s-ar putea trezi încarcerate timp de un an în temeiul unei noi legi administrative, care le-ar obliga și la plata zilelor petrecute în detenție.

Austriecii care nu se vaccinează până în februarie riscă amenzi de până la 7.200 de euro (8.000 de dolari) pentru nerespectarea (fărăde)legii, iar cei care nu vor sau nu au de unde să plătească ar putea fi condamnați, în continuare, la 12 luni de închisoare, situație pentru care vor fi puși să plătească.

În concluzie, o persoană nevaccinată din Austria va avea de plătit anul viitor o amendă de minimum 3600 de euro. Dacă refuză în continuare să se vaccineze, va mai primi o amendă dublă față de prima. Va fi monitorizată de vânătorul de dizidenți plătit lunar cu o sumă mai mică dar apropiată de cea a amenzii minime. Dacă acesta constată că persoana nu plătește pentru că nu are bani sau chef, o bagă în pușcărie, unde trebuie să-și achite cazarea, și aceea tot un fel de amendă, pentru că infractorii de drept comun stau la pușcărie pe banii statului. Iar dacă după 12 luni persoana nevaccinată nu și-a plătit pușcăria și nici nu s-a dat pe brazdă în raportarea sa față de Pfizer, probabil că va mai presta încă un an de închisoare în contul datoriilor acumulate în primul an. Iar Austria continuă să se considere un stat democratic, lăudându-se cu asemenea măsuri demne de un roman kafkian!