ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, dar și alte celebrități, precum Angelina Jolie, ar urma să participe la o petrecere de Halloween la castelul Bran, potrivit Gândul, care preia o exclusivitate a site-ului MediaFlux, care ar fi controlat de „omul de afaceri” Orlando Valache de la Romprest.

ACTUALIZARE 31.10.2022: Informația momentului: Elon Musk NU a fost în România. Toată presa oficială a răspândit un mare FAKE NEWS. Credeți în Presă și Știință! FONFLEUL ANULUI

Printre participanți s-ar mai afla Serghei Mihailovici Brin (co-fondator Google), locul 8 în topul celor mai bogați oameni din lume, Larry Page (co-fondator Google și Alphabet Inc), miliardarul Luke Nosek (co-fondator PayPal) și magnatul homosexual Peter Thiel (co-fondator PayPal, aflat în Consiliul de Administrație al Facebook), care ar fi venit deja la București însoțit de „soțul” lui, Matt Danzeisen, Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X).

De asemenea, între cele aproximativ 140 de celebrități invitate, s-ar afla și actrița Julia Sandstrom, cunoscută și pentru rolul ei din filmul „horror” Slayers, cât și vedeta Angelina Jolie, militantă transgender care purta la gât o capsulă cu sângele iubitului ei dintr-o perioadă, mai amintește MediaFlux. Jolie a susținut-o în „decizia” de a deveni transsexuală pe una dintre fiicele ei, care acum dă semne de revenire la normalitate, în timp ce fiul lui Elon Musk dintr-o căsătorie anterioară, Xavier Alexander Musk, vrea să ajungă femeie trans și să-și schimbe numele cu Vivian Jenna Wilson.

Adunătura de miliardari și celebrități pestrițe strânsă de cel mai bogat om al planetei și fondator al companiilor care construiesc omul bionic, par să pună în altă lumină intențiile lui bune cu care și-a pavat publicitar drumul spre achiziționarea Twitter.

Compania PayPal, la care a fost acționar și Elon Musc cu X.com, în prezent parteneră importantă a Forumului Economic Mondial (WEF) și susținătoare a ideologiei transgender, a anunțat recent că are în vedere un sistem de pedepsire a celor pe cei pe care îi consideră „nedemni de încredere” și care răspândesc „informații false”, amenințând că le vor extrage automat celor de pe lista lor neagră câte 2500 de dolari, drept „amendă”. În urma protestelor utilizatorilor au fost nevoiți să renuțe pentru moment la această măsură de tip chinezesc.

Iar despre dezideratele și metodele Google și Facebook nu credem că trebuie să mai spunem nimic. Twitter, Google, Facebook și PayPal la Dracula. Nimeni nu lipsește. Cine știe ce mai iese din combinația de la Bran?

Citiți și Cine sunt cei 150 de membri Bilderberg care au influențat și controlat răspunsul la COVID-19

Castelul Bran a ajuns în 2006 în proprietatea arhiducelui Dominic de Habsburg (n. 4 iulie 1937, Hollabrunn, Austria) este fiul arhiducelui Anton de Habsburg și al Principesei Ileana a României. Ca membru al liniei Habsburg-Lorena din Casa de Habsburg a moștenit titlurile de arhiduce al Austriei și mare duce de Toscana. Castelul Bran a fost un cadou al poporului român către Regina Maria după Marea Unire.