ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul britanic și-a luat misiunea de a vaccina întreaga populație a Marii Britanii cu o terapie genetică experimentală. Motivul pretins este acela de a-i proteja pe toți de un virus „ucigaș”. Însă nu poate fi vorba de așa ceva, atâta vreme cât boala provocată de virus ucide, conform statisticilor, doar 0,2% din totalul celor infectați, iar majoritatea acelor decese sunt ale unor persoane cu vârsta peste 85 de ani și cu afecțiuni preexistente, arată Naturally Healthy News. Întâmplător, șeful guvernului britanic, Boris Johnson, ca și tatăl său, Stanley Johnson, sunt adepții teoriei malthusiene, și susținători de zeci de ani ai controlului populației și natalității.

Astfel, se pune întrebarea: „De ce guvernul și consilierii săi științifici sunt atât de disperați să vaccineze fiecare bărbat, femeie și copil din Regatul Unit?”. O întrebare valabilă și pentru România.

Ei bine, publicația The Daily Expose a realizat o investigație, luând-o pe urma banilor, și iată ce a descoperit...
 
În Statele Unite, o nouă investigație a Fox News, realizată de jurnalistul Steve Hilton - despre care vorbește și jurnalistul Tucker Carlson în emisiunea pe care o prezentăm și aici, ăn baza textului, tradusă în română de Prodocens Media - a dezvăluit legături nebănuite ale „comandantului acțiunii” din America, dr. Anthony Fauci, cu LABORATOARELE DE LA WUHAN, locul de unde a generat scurgerea virusului către lume, după cum reamintește Mike Pompeo în Wall Street Jurnal.
 
La noi, ActiveNews a demonstrat din DOCUMENTE PUBLICE că dr. Adrian Streinu Cercel și dr Alexandru Rafila, secunzi ai „comandantului acțiunii” din România, au primit bani - e drept, oficial doar sute de mii de lei - de la companiile producătoare de vaccinuri Pfizer și AstraZeneca, cele pe care cei doi le recomandă ca „sigure” deși sunt experimentale și cu numeroase efecte adverse recunoscute sau necunoscute. Și senatoarea Diana Șoșoacă a avertizat chiar ieri într-o intervenție din Senatul Românieisoția fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut afaceri cu măști la începutul „pandemiei”. Nu este oare un CONFLICT DE INTERESE evident, ignorat iată, și de către ANI și de către DNA?
 
Situația nu este diferită în Marea Britanie după cum demonstrează investigația de mai jos. Oare în câte alte state se întind firele intereselor financiare ale marilor companii care vor raporta la finalul anului profituri de zeci și sute de miliarde de euro pe spatele cobailor din întreaga lume?

În aprilie 2020, consilierul științific șef al guvernului britanic – Sir Patrick Vallance – a fost desemnat responsabil de nou-creatul „Grup de lucru pentru vaccinuri”. Scopul acestui grup de lucru era acela de a „îmbunătăți, accelera și coordona eforturile de cercetare și, apoi, fabricare a unui vaccin împotriva coronavirusului.”

Ca urmare, nu este interesant cum, în iulie 2020, guvernul britanic a semnat un contract cu GlaxoSmithKline pentru 60 de milioane de doze de „vaccin” netestat, experimental, aflat încă în dezvoltare, pentru combaterea SARS-CoV-2? Este interesant deoarece consilierul științific șef și coordonatorul „Grupului de lucru pentru vaccinuri” deține acțiuni în valoare de 600.000 de lire la gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline.

Sir Patrick, care a exercitat o influență enormă în dictarea răspunsului guvernului la așa-zisa pandemie de SARS-CoV-2, are peste 43.111 de acțiuni în companie. Dar conflictul de interese nu se termină aici. Sir Patrick Vallance a fost în trecut chiar președintele GlaxoSmithKline. El s-a alăturat companiei în mai 2006, ca director al departamentului pentru descoperirea medicamentelor, urmând apoi să devină vicepreședintele senior al departamentului pentru descoperirea și dezvoltarea medicamentelor, ajungând în final Președinte în 2006. 

Când a aflat despre asta, încrezutul ministru al sănătății, Matt Hancock, a spus: „Nu am știut despre asta până am citit în ziare.” Întrebat fiind dacă crede că ar fi trebuit să fie informat în legătură cu asta în calitatea lui de ministru al sănătății, acesta a răspuns: „Nu, nu neapărat”.
 
Sir Patrick Vallance

Nu demult, șeful adjunct al serviciilor medicale din Anglia – Jonathan Van Tam – a spus că este „perfect posibil” ca un vaccin „CV” (împotriva coronavirusului – n. red.) să fie autorizat pentru copii până la sfârșitul anului, afirmând că „majoritatea producătorilor mari încep să se concentreze pe autorizarea vaccinurilor pentru persoanele cu vârsta mai mică de 18 ani.”

Dar ni s-a spus în mod repetat că cel mai puțin afectați de Covid-19 sunt chiar copiii, prin urmare, de ce este nevoie să-i vaccinăm? Ei bine, istoricul profesional al profesorului Van Tam ar putea clarifica motivul pentru care este atât de nerăbdător să-i vadă pe copii vaccinați împotriva unei boli care pe ei pare să nu-i afecteze.
 
În SUA, de asemenea, Fauci a recunoscut că are drept ȚINTĂ COPIII. După cum a scris și ActiveNews, Dr. Fauci vrea să vaccineze și copiii de 6 luni. „Nu vrem să trecem de la 12 ani la șase luni într-o singură mișcare; vom coborî de la 12 la 9, apoi de la 9 la 6, de la 6 la 2…”, a spus „comandantul acțiunii”. Iar liiceeni din SUA vor începe să fie injectați „începând din toamnă”.

Van Tam s-a alăturat industriei farmaceutice în 1997, ca director asociat la SmithKline Beecham. A devenit apoi director al departamentului medical la ‘Roche’ în 2001, înainte de a se alătura companiei Aventis Pasteur MSD în februarie 2002 ca director medical. În 2010, a ajuns consilier la Organizația Mondială a Sănătății, în timpul supra-evaluatei pandemii de gripă H5N1. Propunerea lui la acea vreme a fost derularea unui program de vaccinare în masă, ceea ce s-a și întâmplat. Dar oare cine a fabricat vaccinurile împotriva gripei H5N1 și a avut profituri de miliarde de lire sterline? SmithKline Beecham și ‘Roche’, doi giganți farmaceutici pentru care a lucrat Van Tam.

Date fiind cele de mai sus, credeți că Van Tam vrea să-i vaccineze pe copii de dragul sănătății lor, împotriva unei boli care nu-i afectează pe ei? Sau credeți că vrea să-i vaccineze pentru a obține câștiguri de miliarde pentru companiile pe care le slujește? 
 
Professor Jonathan Van Tam

Am menționat până acum doi dintre oamenii cu cea mai mare influență asupra politicii guvernului britanic, care au legături importante cu giganții farmaceutici, atât Vallance cât și Van Tam având legături cu GlaxoSmithKline, iar Van Tam și cu compania ‘Roche’.
 
Însă mai este un om care a exercitat o influență majoră asupra strategiei „CV” a guvernului, în timp ce deține acțiuni importante la ‘Roche’. Acesta este Sir John Irving Bell, un imunolog și genetician canadian. Sir Bell a contribuit și la coordonarea Grupului de lucru pentru vaccinuri, alături de Sir Patrick, dar un alt rol pe care l-a jucat el este relevant în investigația de față. 

Sir John Irving Bell a lucrat din 2017 drept consilier al Ministerului Sănătății și Asistenței Sociale și a condus Grupul științific consultativ pentru testarea de coronavirus la nivel național. De asemenea, a coordonat grupul guvernului pentru aprobarea de noi teste, care verifică testele pentru depistarea virusului. Unul dintre testele verificate și aprobate în mai 2020 a fost un test de anticorpi, al cărui producător este gigantul farmaceutic  ‘Roche’. Deci trebuie să fie doar o coincidență faptul că Prof. Van Tam are legături cu această firmă, iar Sir John Irving Bell deține acțiuni în valoare de 773.000 de lire sterline la ‘Roche’? 13,5 milioane din banii contribuabililor britanici au fost cheltuiți pe aceste teste de anticorpi, pentru ca, ulterior, Public Health England –  o agenție guvernamentală de sănătate publică – să declare că sunt inexacte. 
 
Sir John Irving Bell

Astfel, ajungem și la membrii aleși ai Parlamentului, care sunt votați pentru a fi în slujba poporului Regatului Unit, aceia care au avut ultimul cuvânt în politica pentru combaterea presupusei pandemii CV-19.
 
Ministrul Sănătății – Matt Hancock – a primit în 2019 o donație de 10.000 de lire sterline pentru campania sa de leadership de la Wol Kolade, șeful Livingbridge, o societate de capital privat. Această firmă deține Vanguard Healthcare, un  producător de unități mobile precum săli de operații și saloane. Ne punem întrebarea: oare Vanguard nu a avut nicio legătură cu spitalele Nightingale, care au fost construite, nefolosite niciodată și apoi demontate cu costuri de jumătate de miliarde de lire sterline?

Tot Hancock a acordat un contract în valoare de 5,5 milioane de lire din banii contribuabililor unui prieten de familie, pentru furnizarea de unități de testare mobilă. Contractul a fost încheiat cu EMS Healthcare, o firmă condusă de Iain Johnston – fostul partener de afaceri al lui Shirley și Robert Carter, mama și tatăl vitreg al lui Hancock.
 
Matt Hancock pictured with Wendy Maisey

Ministrul Educației, Gavin Williamson, a primit 3.000 de lire sterline de la St Philips Care Caledonia Ltd în noiembrie 2019, în timp ce Peter Aldous, parlamentar din circumscripția Waveney, a primit o donație de 2.000 de lire sterline pentru Fondul General pentru Cursa Electorală de la Althea Healthcare Properties.

Mike Freer, parlamentar pentru Finchley și Golders Green, a primit în ianuarie o donație de 10.000 de lire de la Advinia Health Care, o rețea de azile de bătrâni.

Steve Brine, parlamentar pentru Winchester, apare ca vorbitor la un eveniment al companiei farmaceutice Sigma,  la care a primit 1.667 de lire pentru 16 ore de „discursuri, socializare și sesiuni de întrebări și răspunsuri”. Tot el este și consilier strategic la Remedium Partners, o firmă de recrutare din domeniul medical, lucrând pe bază de proiect la un preț de 800 de lire pe zi.ts.

În sfârșit, ajungem la ministrul pentru vaccinare, Nadhim Zahawi. Soția acestuia, Lana Saib este patroana ‘Warren Medical Limited’, constituită sub numele ‘Zahawi Warren Limited’ în 10 iunie 2020. Compania mai are încă doi directori, pe nume Ahmad Shanshal și Jaafar Shanshal – fiii lui Nadhim Zahawi. Nu este clar ce face în prezent această companie nou-formată în sectorul medical, dar suntem siguri că implementarea vaccinării va avea o legătură cu ea. 
 
Nadhim Zawahi

Se poate continua la nesfârșit, deoarece corupția nu se termină aici. Poate îi păstrăm pe profesorii Neil Ferguson și Chris Whitty (un fel de Arafat și Musta ai Marii Britanii) pentru o altă zi.
 
Întrebarea pe care ne-am pus-o era „De ce Guvernul și consilierii săi științifici sunt atât de disperați să vaccineze fiecare bărbat, femeie și copil din Regatul Unit”?

Credem că tocmai am dat răspunsul edificator.
 
Oare este valabil și pentru România?
 
FAUCI ȘI WUHAN - LEGĂTURI CONCRETE. VIDEO: