ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încercările disperate ale echipelor de propagandiști plagiatori ai campaniei ungurești cu „Ce conține vaccinul” (pe lângă serul experimental cu efecte adverse necunoscute încă în totalitate) sunt de tot râsul. Ultima găselniță, „comandantul acțiunii” penale, Raed Arafat, filmat pe locul de unde și-a luat Ceaușescu zborul înainte de a ajunge la Târgoviște: acoperișul CC al PCR, actualul Minister de Interne, adică ceea ce era și în vremea începuturilor regimului bolșevic din România (loc în care au fost torturați numeroși opozanți anticomuniști, care nu au nici măcar o placă pe clădire). Cu alte cuvinte, Arafat a reușit să-și răspundă singur la întrebarea „Ce conține vaccinul”: Multă prostie!

 

Nu în ultimul rând, el a „provocat” și niște generali și un colonel să i se alăture în ridicola campanie. Reamintim că mai puțin de 25% dintre români s-au injectat cu cel puțin o doză a serurilor experimentale Covid de pe piață.

VIDEO: