ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Îndrăgitul jurnalist Florin Condurățeanu s-a stins din viață luni seara, pe 28 iunie - chiar de Ziua Ziaristului Român -, în urma unui stop cardio-respirator. Avea 71 de ani. După cum ActiveNews certifică chiar prin recunoașterea sa filmată, jurnalistul se vaccinase recent cu ambele doze ale unui ser experimental anti-Covid. VIDEO-MĂRTURISIRE, AICI:

Cu o oră înainte să moară soția lui a vorbit cu el. Ea a mărturisit că soțul ei trebuia să meargă la analize de două luni, de când nu se simțea bine, însă a tot anulat:

„Am vorbit cu el cu o oră înainte să moară. Nu se simțea bine de vreo două luni, dar nu s-a dus la medic. Avea o tensiune oscilantă, ca noi toți la vârsta asta, sau ca majoritatea, că fiecare dintre cei de peste 70 de ani au câte ceva. Am dat puțin vina pe condițiile meteo, când e frig, când e cald. Și i-am spus totuși să-și facă niște analize, poate schimbă ceva”, a spus soția jurnalistului unui post TV.

„Peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus: „Sunt disperat, l-am adus pe Țuțu acasă și în ușă, pur și simplu mi-a picat. Și dacă aștept salvarea îl pierd!” Medicii nu l-au mai găsit conștient și foarte repede a murit”, a declarat Gabriela Condurățeanu, citată de EVZ.

În ziua în care s-a stins, fiul lui, Răzvan Condurățeanu l-a rugat pe tatăl său să se deplaseze la spital, însă regretatul gazetar a refuzat propunerea. Ambulanța a ajuns prea târziu - după 45 de minute! - pentru a-l mai salva pe regretatul gazetar.

”Și dacă îi era rău, nu recunoștea. Îl vedeați, îți dădeai seama că nu este bine, dar orice simptom nu-l recunoștea. Chiar în ultima zi, când ne-am oprit și i-am zis să facem niște analize și a zis: Nu. Nu, te rog să mă duci acasă, pentru că vreau să mă întind”, a spus Răzvan Condurățeanu la Antena Stars și EVZ.

Jurnalistul avea 71 de ani. Un cititor fidel al ActiveNews ne-a sesizat că acesta a declarat într-o emisiune TV de la EVZ, realizată pe 20 mai, că s-a vaccinat cu ambele doze (VIDEO mai sus). Cu aproximativ două luni în urmă, adică cam de când se simțea rău, potrivit declarațiilor apropiaților.

Studii americane pe care noi le-am tot prezentat încă de la începutul anului atestă posibilitatea de deces a unor persoane sensibile cu inima și circulația sângelui, după vaccinare. De asemenea, de atunci, au apărut în lume mii de cazuri similare de „morți subite” ale unor vaccinați.

De abia zilele trecute, pe 30 iunie, la două zile după moartea lui Florin Condurățeanu, Canada a recunoscut oficial acest risc, specificat relativ recent și de Israel, și anume că Vaccinurile Covid cu ARNm pot da complicații la inimă. Health Canada a actualizat prospectele serurilor Pfizer-BioNTech și ModeRNA cu informații despre riscurile de MIOCARDITĂ și PERICARDITĂ

L-a „ajutat” și vaccinul Covid să moară?

Filmarea integrală de la EVZ cu ultimul interviu al regretatului ziarist, aici: