ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gestul ambasadorului american la București, Hans Klemm, de a se poza cu steagul așa-zisului „Ținut Secuiesc”, a născut reacții dintre cele mai vehemente din partea românilor. 

Mulți internauți români au luat cu asalt pagina de internet a Ambasadei SUA de la București, dorind să-i transmită reprezentantului Washingtonului ce părere au despre gestul său de la Sfântu Gheorghe.

Unul dintre aceștia este părintele Marcel Răduț Seliște, unul dintre editorialiștii ActiveNews. Acesta a scris că dacă România nu ar fi fost „o colonie”, domnul Hans Klemm ar fi fost demult expulzat.
 

 "Domnule Klemm, cred că ți-a sosit vremea să te pensionezi. Ai făcut o tâmpenie mare cât clădirea ambasadei pe unde îți bei ceaiul dimineața, când te-ai fotografiat cu steagul secesioniștilor secui. Poate că voi, la ambasada SUA, sunteți în criză financiară și nu vă permiteți plata unor consilieri pe probleme juridice, așa că îți transmit că secesionismul secuiesc încalcă atât legislația Statului Român, cât și legislația Uniunii Europene. Prin urmare, ai devenit complice la încălcarea legii. Dacă România nu ar fi o colonie a voastră, dumneata erai, la această oră, declarat PERSONA NON GRATA și expluzat din țara noastră. Șansa dumitale că ești ambasador într-o colonie SUA. Oricum, să-ți fie rușine! GOD BLESS ROMANIA!", a scris  preotul Marcel Răduț Seliște.

Și aici, și acum? Adjunctul secretarului american al Apărării, prezent la lansarea scutului de la Deveselu, spune că România e o țară frumoasă, dar confundă Bucureștiul cu BUDAPESTA