ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După predica biciuitoare a Prea Sfințitului Părinte Ambrozie la adresa guvernanților noștri, cu referire directă la Iohannis și Cîțu, încă o față bisericească foarte cunoscută abordează abandonarea poporului român de către conducătorii vremelnici ai țării. Părintele Vasile Ioana, de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, de pe strada Academiei 22, lângă Arhitectură, pune la zid sistemul care aduce la moarte națiunea prin acte de-a dreptul criminale, cum ar fi blocarea antiviralelor de pe piață sau chiar la granița României, cum este cazul TIR-ului cu Arbidol al filantropului George Becali, care, deși a afirmat în mod repetat că vrea să doneze toate medicamentele spitalelor din România, este pus în situația incredibilă de a distruge tot transportul prețios și vital, aflată încă în Vamă.

„Aproape că nu mai avem stat român care să ne ocrotească. Unde este acel stat român care ar fi trebui să ne apere oferind poporului antivirale!?”, a exclamat părintele, evidențiind că ungurii, bulgarii, ucrainenii și basarabenii, cei ce ne înconjoară, toți au antivirale la dispoziție, numai românii nu, unul dintre motivele pentru care se moare pe capete în spitalele din România, chiar în acest moment. Iar noi am ajuns să ne procurăm pe sub mână antivirale, a spus părintele. „E posibil așa ceva? E posibil, pentru că am ajuns aici din cauza indolenței, nepăsării și nesimțirii conducătorilor care se ocupă cu certuri intestine în loc să salveze viața românilor. Rușine!”, a strigat părintele Vasile îndemnându-i pe toți să se pocăiască.

Predica părintelui Vasile din 17 octombrie, postată pe YouTube de ucenicii săi (video mai sus), a atras atenția și realizatorului emisiunii Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, care a prezentat-o duminică seară cu riscul de a primi o nouă amendă de la CNA, al cărui pretext poate fi că nu a solicitat și opinia jucătorului de golf Mutankamon sau a lui... Superman, personajele cu care se identifică azi statul român, atunci când nu e zguduit de Batman, Batman.

Părintele Vasile Ioana, un bun comunicator, a tratat la începutul anului și problema vaccinării, afirmând că nevaccinații nu trebuie să fie discriminați de vaccinați.