ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon a primit din partea Secretariatului Parlamentului moldovean o notă de plată pentru a restitui prejudiciile materiale provocate în timpul protestelor din 20 ianuarie 2016, anunță portalul Unimedia.

Potrivit documentului, Statul urmează să primească 750 098 de lei pentru toate prejudiciile care au fost aduse clădirii Parlamentului în urma protestelor care au succedat votarea Guvernului Filip.

Printre obiectele deteriorate de către protestatari se numără, un scaner, un calculator, mese, scaune, fotolii, pereți, jaluzele, tapete și altele.

Liderii stângii pro-moscovite, Renato Usatîi și Igor Dodon au luat parte la protestele din 20 ianuarie, care au sfârșit cu ocuparea clădirii Parlamentului de către protestatari.

 

 

Foto: Unimedia