ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca și cum n-ar avea destule alte probleme grave, primarul Iașilor a aprobat un marș organizat sfidător de homosexuali chiar de Duminica Familiei Creștine, fără avizul DSP, deși OMS a avertizat că focarele de variola maimuței au erupt violent după astfel de manifestări ale persoanelor care se manifestă contra firii.

Festivalul de „Mândrie Homosexuală” din Gran Canaria este unul din aceste locuri de unde au răbufit bubele variolei maimuței pe homosexualii din Spania, devenind unul dintre focarele de unde boala s-a răspândit apoi în toată Europa. Al doilea focar a răbufnit după un alt festival homosexual, din Belgia, după cum au subliniat experții OMS. Inconștința primarului Mihai Chirică poate costa chiar pielea homosexualilor și sănătatea ieșenilor și chiar a românilor din țară, având în vedere rapiditatea cu care se transmite această boală și faptul că în general la aceste manifestări pidosnice, în lipsă de amatori autohtoni, participă activiști profesioniști homosexuali din toate țările.

Citiți Homosexualii loviți de boala maimuței cu bube au primit deja primele doze de vaccin anti-variolă în Marea Britanie. OMS anunță o reuniune de urgență privind vărsatul de maimuță. MONKEYPOX se extinde în întreaga lume

Marșul „mândriei” homosexualilor, lesbienelor, trangenderilor, bisexualilor și trisexualilor din Iași a fost anunțat anul acesta pe data de 5 iunie, începând cu ora 16, de către o asociație obscură autointitulată „Rise Out”. Evenimentul va avea ca punct de plecare corpul A al Universității „Alexandru Ioan Cuza”, fără aprobarea corpului profesoral, și se va finaliza în fața Palatului Culturii.

Ieșenii se opun în număr mare, atât din cauza pericolului infestării Iașiului cu bubele maimuțelor cât și din punct de vedere moral, după cum stă dovadă un clip VIDEO primit la redacție, pe care îl publicăm mai jos însoțit de mesajul duhovnicesc al Arhiepiscopiei Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, totodată Mitropolit al Moldovei și Bucovinei:

COMUNICAT DE PRESĂ

În fața păcatului, răspunsul este mereu pocăința

Ziua de duminică, 5 iunie 2022, este una specială pentru familiile creștine. Prin hotărârea nr. 629 din 12 martie 2009 a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, prima duminică de după data de 1 iunie (Ziua Internațională a Copilului) este consacrată drept Duminica Părinților și Copiilor. Așadar, o zi în care, mai mult decât în celelalte, se cuvine să reflectăm asupra frumuseții familiei binecuvântate de Dumnezeu cu prunci.

Se ia act cu adâncă durere că, tocmai în acest context, chiar în această zi se organizează în Iași un nou marș al semenilor noștri ce susțin păcatele contra firii, dorite a fi acceptate drept normalitate și promovate în instituții de învățământ și, în general, în spațiul public. Nădăjduim, în duh de pocăință și de rugăciune, că aceștia vor avea puterea lăuntrică de a constata adevărul fundamental, anume că Dumnezeu a creat omul ca bărbat și femeie, cu toate responsabilitățile care decurg de aici.

Reamintim, pe această cale, că toți cei atinși de diferite patimi sau păcate, mai mici sau mai mari, suntem cuprinși în rugăciunile Bisericii, care nu este instanță de judecată, ci Spital duhovnicesc, unde putem veni cu frământări și căutări, dar mai ales cu dorința sinceră de a ne tămădui.

Reluăm, în acest context, și gândurile exprimate anul trecut, pe 1 octombrie 2021, de către ierarhii din Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei care constată, cu multă îngrijorare, „că ne ducem tot mai jos prin subminarea fundamentului familiei, îndreptându-ne cu pași rapizi spre pericolul disoluției. Responsabilitatea nu aparține doar celor cuprinși de această patimă. În viața multora dintre noi credința nu este cunoscută, trăită și mărturisită întru totul în adevăr, dragoste și jertfă, așa cum s-ar cuveni să fie. Dumnezeu nu Se află continuu în centrul vieții noastre. Sfânta Scriptură și Sfinții Părinți nu ne mai sunt singurul izvor de inspirație în viața pe care o trăim și în deciziile pe care le luăm. Duhul lumii ne înstrăinează tot mai mult de gândul lui Hristos Cel Răstignit. De aceea, se întâmplă ceea ce se întâmplă”.

Credincioșii sunt îndemnați ca duminică, 5 iunie, să participe la Sfânta Liturghie, să intensifice rugăciunea prin citirea Psaltirii și a Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, pentru ca Dumnezeu să ne izbăvească de multele și diferitele încercări pe care le traversează acum nu doar țara noastră, ci lumea întreagă.

Dumnezeu să ne aibă în pază pe toți!

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Iașilor

Citiți și MONKEYPOX - Vărsatul de maimuță, boala misterioasă care lovește homosexualii din întreaga lume. Este la fel de mortală ca virusul Wuhan, susțin autoritățile din Marea Britanie care au lansat o ALERTĂ MEDICALĂ