ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


N-a trecut mult de la aprobarea extinderii pașaportului „sanitar” la aproape toate contextele sociale în Franța, la propunerea socialistului Emmanuel Macron și cu larga complicitate a Parlamentului și Consiliului Constituțional, că patrule de polițiști au și început să desfășoare controale prin restaurante și să îi „legitimeze” pe clienții de pe la mese, inclusiv pe cei așezați la terasă, în aer liber. Pașaportul pare a fi mai presus de toate, inclusiv decât argumentul sanitar, după cum se poate vedea în filmarea de mai jos:

  Acum, indiferent de statutul vostru vaccinal, imaginați-vă cât de plăcut poate fi să fiți deranjați de la masă, aflându-vă într-un context intim sau într-o conversație privată, de malaci care arată și se poartă precum polițiștii din imagine! De altfel, se vede foarte clar că restaurantele obligate să implementeze o asemenea legislație nazistoidă sunt mai mult goale decât pline! 3-4 mese ocupate la terase în plin sezon estival, o mare performanță economică pentru regimul Macron!