ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„La alți 77! Sus inima, reînviați speranța, înălțați crucea nepieritoare a ortodoxiei!”, ne transmite, la împlinirea a 7 ani de ActiveNews, părintele Călin Sămărghițan din Sibiu, care a debutat la noi cu o fascinantă recenzie a filmului Malmkrog de Cristi Puiu.
 
Pr. dr. Călin Sămărghițan este licențiat al Facultății de Teologie din Sibiu (1992) și al Facultății de Litere din Sibiu (2001). Este doctor în Teologie Dogmatică al Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca (2000). A efectuat studii postuniversitare la College of the Ressurection, Universitatea Leeds, Anglia (1996). A fost redactor al Revistei literare „Gândirea” (serie nouă), 1994-2004, sub conducerea lui Pan. M. Vizirescu și Ovidiu Papadima. Mai multe detalii sunt disponibile pe blogul personal al teologului și scriitorului pr. dr. Călin Sămărghițan.