ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Existența în continuare a formatului cvadrilateral Bulgaria - România - Grecia - Serbia reprezintă un semn clar că acesta a fost unul constructiv, productiv, a declarat, marți, la București, premierul bulgar Boiko Borisov, la finalul reuniunii care a avut loc marți la București.

Borisov a spus că premierul Dăncilă a propus o serie de proiecte "foarte importante", unul dintre acestea constând într-un nou pod peste Dunăre la Ruse.

„De asemenea, am menționat posibilitatea de construire a unei autostrăzi care să ne conecteze capitalele, de asemenea conectarea portului Salonic cu porturile din Bulgaria și din România, îmbunătățirea conectivității cu Belgradul, cu Bratislava, cu Skopje. Grecia și Serbia s-au implicat, de asemenea, în această inițiativă de îmbunătățire a conectivității la nivel regional cu Pristina”, a spus Borisov.