Existența în continuare a formatului cvadrilateral Bulgaria - România - Grecia - Serbia reprezintă un semn clar că acesta a fost unul constructiv, productiv, a declarat, marți, la București, premierul bulgar Boiko Borisov, la finalul reuniunii care a avut loc marți la București.

Borisov a spus că premierul Dăncilă a propus o serie de proiecte "foarte importante", unul dintre acestea constând într-un nou pod peste Dunăre la Ruse.

„De asemenea, am menționat posibilitatea de construire a unei autostrăzi care să ne conecteze capitalele, de asemenea conectarea portului Salonic cu porturile din Bulgaria și din România, îmbunătățirea conectivității cu Belgradul, cu Bratislava, cu Skopje. Grecia și Serbia s-au implicat, de asemenea, în această inițiativă de îmbunătățire a conectivității la nivel regional cu Pristina”, a spus Borisov.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews