ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Primul ministru al Japoniei a anunțat, la o săptămână după scandalul pe tema contaminanților metalici descoperiți în peste 2,6 milioane de flacoane de vaccin ModeRNA, că va demisiona din funcție și nu va participa la alegerile pentru președinția partidului său din 29 septembrie, scrie Guy Boulianne într-un editorial pentru publicația franceză Reseau International, din care traducem o parte pentru cititorii ActiveNews:
 
Filosoful, enciclopedistul și omul de afaceri francez Voltaire scria odată: „Ceea ce noi numim hazard nu este și nu poate fi decât cauza ignorată a unui efect cunoscut”.

Pe 28 august, vă anunțam că Ministrul japonez al Sănătății, Muncii și Bunăstării (MHLW) confirmă că „vaccinul Covid de la ModeRNA este contaminat cu o particulă metalică ce reacționează la magneți”. A doua zi, vă informam din nou că MHLW a publicat un nou comunicat național de presă în care anunța decesul a două persoane care făcuseră ambele vaccinul Covid de la ModeRNA sub formă de injecție intramusculară. De ca și cum asta n-ar fi fost de ajuns, am publicat 3 zile mai târziu un articol prin care îmi informam cititorii că un corp străin negru a fost găsit într-un alt lot suspect al vaccinului ModeRNA din punctul de vaccinare din Kanagawa, Japonia. Or, iată că aflăm că primul ministru japonez, Yoshihide Suga, demisionează și nu va fi candidat la alegerile pentru președinția Partidului liberal-democrat (PLD), convocate pentru 29 septembrie. Acest anunț se produce la abia o săptămână după scandalul contaminanților metalici descoperiți în peste 2,6 milioane de flacoane de „vaccin” ModeRNA.
 
ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews