ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două persoane cu vârsta în jur de 30 de ani au murit în Japonia după ce au fost inoculați cu vaccinuri produse de compania Moderna din loturi care au fost anterior suspendate din cauza descoperirii de contaminanți, a declarat sâmbătă ministerul japonez al sănătății, citat de Reuters.

Bărbații au murit luna aceasta, la câteva zile după primirea celei de-a doua doze de Moderna, a declarat ministerul într-un comunicat. Fiecare a primit o doză din cele trei loturi suspendate joi. Cauza deceselor este încă investigată, potrivit Agenției Mediafax, preluată de Antena 3.

Reuters mai transmite că începând cu 8 august, 991 de oameni au murit în Japonia după ce au primit vaccinuri cu serul Pfizer Inc și 11 după ce au primit Moderna, dar nu ar fi fost stabilită nici o cauzalitate între injecții și decese, potrivit ministerului Sănătății.

Japonia a oprit utilizarea a 1,63 milioane de doze Moderna, evaluate la circa 40.000.000 dolari și expediate către 863 de centre de vaccinare la nivel național, la mai mult de o săptămână după ce distribuitorul intern, Takeda Pharmaceutical, a primit rapoarte de contaminanți în unele flacoane.

Cazul este prezentat pe larg aici de ActiveNews, aici: MODERNA cu METAL. Japonia confirmă oficial marile „teorii ale conspirației” despre vaccin: compuși magnetici în serul experimental aruncat la coș de Tokio

Contaminanții ar fi particule metalice magnetizante, după cum a raportat media locală, citând surse din ministerul sănătății.

Reamintim că zilele acestea s-a confirmat oficial moartea jurnalistei BBC Lisa Shaw din cauza vaccinului AstraZeneca, Johnson & Johnson a ucis zilele trecute un fotbalist de 23 de ani din Irlanda iar muzicianul de hip-hop neo-zeelandez, în vârstă de 42 de ani, Louie Knuxx, a murit după vaccinarea cu Pfizer.

Numai în România, potrivit declarațiilor lui Valeriu Gheorghiță de la MApN și a Adrianei Pistol de la INSP, instituție solicitată public de ActiveNews să răspundă, NIMENI NU A MURIT DE VACCIN. Iată, un nou record mondial al regimului Iohannis-Cîțu.Citiți EXCLUSIV. Misterul morții studentului de 21 de ani decedat după vaccinul Pfizer. Mama tânărului contrazice DSP: Fiul meu nu a murit de vreo intoxicație și nici nu avea obezitate morbidă - FOTO. INSP vrea să îngroape drama deceselor post-vaccin din România

Publicăm și un VIDEO de la REUTERS despre Cazul din Japonia ca să nu zică „fact-check”-erii bolșevici online că e „fake news”: