ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul desemnat Ludovic Orban le-a transmis miniștrilor ca săptămâna viitoare să fie la „înălțime” în Comisiile de specialitate din Parlament și să nu le pese de votul efectiv.

„Săptămâna viitoare, luni marți și miercuri sunt programate audierile din Comisii. Aici vreau să fiți la înălțime. Avem trei luni de mandat în care am reparat ulte din stricăciunile provocate de guvernările habarniste și rău intenționate de PSD timp de trei ani de zile. Avem cu ce ne prezenta în fața Comisiilor, nu trebuie să vă pese de votul efectiv, că nu ne judecă pe noi parlamentarii născuți din pixul lui Dragnea”, le-a transmis Ludovic Orban miniștrilor, la începutul ședinței de Guvern.

Orban le-a mai spus membrilor Cabinetului că are așteptări mari de la ei, în cele trei luni de guvernare având toate motivele să fie mândri de ce au făcut.
 
„Practic în 3 luni suntem într-o situație… avem toate motivele să fim mândri de ce am făcut (…) și mai ales trebuie puși la punct, mai ales obraznicii care, după ce au făcut praf bugetul, după ce au făcut praf sistemele publice, după ce au distrus imaginea României, încearcă acum să ne dea lecții. Nu acceptăm lecții de la ei, acceptăm lecții de la alții mai buni”, a arătat Orban. 
 
Ședința Parlamentului pentru învestirea noului Guvern Orban va avea loc luni, 24 februarie, la ora 16,00, au decis Birourile permanente reunite.

Potrivit calendarului stabilit de conducerile celor două Camere ale Parlamentului, audierea miniștrilor propuși în comisiile parlamentare va avea loc în 17, 18 și 19 februarie.
Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews