ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În actul privind egalitatea homosexualilor și transgenderilor semnat în prima seară de după ce a ocupat scaunul lui Donald Trump din Biroul  Oval, despre care ActiveNews a relatat aici, se specifică și faptul că nu se pot face discriminari pe baza de sex în ceea ce privesc competițiile atletice din licee și universități, a observat Mediafax. Ceea ce însemnă că de acum bărbații care se identifică drept femei vor putea concura în competiițle feminine ceea ce va duce la discriminarea totală a fetelor și femeilor și la crearea unor probleme de ordin psihologic în rândul sportivelor.

Când a anunțat că va face acest lucru, în luna iulie a anului trecut, profesoara de sociologie a analizat perspectivele sumbre în publicația catolică americană Crisis Magazine sub titlul: Pentru Joe Biden, Transexualii sunt mai egali decât alții.