ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Orașul New York va începe să ofere stimulente financiare în valoare de 100 de dolari pentru a atrage copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani la vaccinarea COVID-19, informează Fox News

„Oricine se bucură de niște bani în plus în preajma sărbătorilor, dar, mai presus de toate, ne dorim ca micuții și familiile noastre să fie în siguranță”, a declarat primarul orașului New York, Bill de Blasio, într-un comunicat
 
Noua politică, anunțată la două zile după ce Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au aprobat vaccinul COVID-19 de la Pfizer pentru utilizarea de urgență la copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, se va aplica centrelor de vaccinare administrate de orașul New York.

Primarul a declarat că vaccinarea imediată a copiilor cu prima doză la va permite acestora să fie complet vaccinați înainte de Crăciun, sperând că stimulentul de 100 de dolari îi va motiva pe oameni să se prezinte cu copiii la vaccinare, pentru a face rost de bani în plus pentru sărbători.
 
Orașul motivează că dorește să accelereze campania de vaccinare a copiilor înainte ca aceștia să călătorească de sărbători, deoarece ghidul actualizat al CDC prevede că trebuie să existe un interval de trei săptămâni între dozele Pfizer pentru copii, chiar dacă doza este mai mică decât cea pentru adulți.
 
Primarul a mai spus că fiecare școală publică din oraș care deservește copii din categoria de vârstă vizată va organiza o zi de vaccinare dedicată acestor elevi începând de săptămâna viitoare, acoperind aproximativ 1.070 de școli pe parcursul săptămânii, cu aproximativ 200 de școli pe zi.

Primăria a subliniat că este nevoie ca părinții să fie prezenți pentru a-și da consimțământul verbal, fie că se deplasează la o școală sau la o unitate administrată de primărie, pentru a le fi injectați copiii, deși de Blasio a precizat că părinții și tutorii își pot da consimțământul verbal și prin telefon
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews