ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prințesa moștenitoare Victoria a Suediei a fost testată pozitiv la SARS-CoV-2, a transmis Curtea Regală, sâmbătă, adăugând că Alteța Sa a fost vaccinată cu schema completă. Anunțul survine la 4 zile după ce se aflase că regele și regina Suediei, ambii vaccinați cu 3 doze, au fost testați pozitiv la noul coronavirus. 

Potrivit Știri pe Surse, Curtea Regală a declarat că prințesa moștenitoare, care a mai contractat virusul o dată, s-a izolat la domiciliu împreună cu familia ei. 

Se pare că prințesa Victoria a făcut greșeala să se vaccineze anti-Covid după ce făcuse boala și se imunizase pe cale naturală. Apoi, a dezvoltat încă o dată boala, de data aceasta ca reacție adversă la serurile experimentale Covid. Studiile au demonstrat că imunitatea naturală, obținută în urma contractării noului coronavirus, este mult mai robustă și îndelungată decât imunitatea artificială indusă prin vaccin, care nici nu protejează față de variante ulterioare ale virusului.