ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Pro Vita București ne-a transmis un punct de vedere legat de dezbaterile asupra proiectului de lege dictatorial privin certificatul de vaccinare. Îl redăm integral mai jos:

De la începutul pandemiei a ieșit la iveală tot ce e mai rău și mai otrăvitor în oameni. Mai ales în oamenii politici. Culmea abjecției a fost atinsă, deocamdată, de fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru. Îl știți, e cel care anul trecut voia ca legea să prevadă decăderea din drepturi a părinților care refuză vaccinarea copiilor.

Ieri, Tătaru a propus nici mai mult nici mai puțin decât obligarea bolnavilor de Covid-19 să își achite singuri costurile spitalizării și tratamentului, dacă se îmbolnăvesc și nu sunt vaccinați!

E imposibil ca un om care e și medic și legiuitor să nu cunoască faptul că asemenea propunere contravine cu prevederile a cel puțin 3 articole din Constituție (art. 4 – principiul solidarității sociale; art. 16 – egalitatea în fața legii și interdicția privilegiului; art. 34 – garanția dreptului la ocrotirea sănătății) precum și cu normele elementare de etică ale meseriei medicale.

Mai cu seamă că vorbim despre pacienți care contribuie, conform legii, la bugetul asigurărilor de sănătate la fel ca și cei vaccinați!

Nelu Tătaru trebuie privit cu milă. Să ne rugăm pentru el și pentru colegii săi din PNL, care i-au îmbrățișat propunerea!”, afirmă Pro Vita București.

Reamintim că Nelu Tătaru este și autorul Ordinului Ministrului Sănătății prin care românii considerați morți de/cu Covid au fost înmormântați ca niște câini ciumați, goi și în saci negri de plastic.