ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Producătorul executiv al emisiunii The Talk, jurnalista CBS Heather Gray, a murit la vârsta de 50 de ani după ce „s-a luptat cu curaj cu o boală neiertătoare”, cel mai probabil cancer, potrivit presei anglo-saxone.

CBS a împărtășit duminică vestea sfâșietoare într-o scrisoare comună către angajați, deși cauza morții lui Gray nu a fost anunțată oficial, transmite Daily Mail.

În scrisoare se spune că îndrăgita producătoare executivă „trăia și prospera în timp ce se lupta cu curaj cu o boală neiertătoare”.

Un omagiu adus lui Gray a fost, de asemenea, împărtășit pe pagina de Instagram a The Talk duminica aceasta, după „moartea ei neașteptată”.

Gray, care s-a alăturat echipei serialului The Talk de la CBS în 2010, în timpul primului sezon, a fost lăudată pentru că a fost „inima și sufletul” emisiunii timp de mai bine de un deceniu

„În numele tuturor celor de la CBS, dorim să vă transmitem profundele noastre condoleanțe pentru dureroasa pierdere a iubitei noastre Heather”, se arată în declarația CBS, potrivit Entertainment Tonight.

„Ea a fost o sursă de inspirație pentru noi toți, trăind și prosperând în timp ce se lupta cu curaj cu o boală neiertătoare. Ea ne-a arătat cum arată adevăratul curaj”.

Vedeți și VACCINUL și CANCERUL. Dr. Joseph Mercola și Dr. Ryan Cole despre EFECTELE INJECTARII COVID și CANCERELE GALOPANTE: Pe măsură ce oamenii încep să se trezească, varianta oficială începe să se prabușească. Sinteza VIDEO

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews