ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți, 26 ianuarie, în Piața Victoriei din București, va avea loc un protest pașnic, "împotriva susținerii guvernului mafiot de la Chișinău de către Guvernul României", anunță pe contul său de Facebook unul dintre liderii Platformei Civice ”Demnitate și Adevăr” din Moldova, Dinu Plîngău.

La rândul său, un tânăr artist foarte cunoscut în România, dar și peste Prut, Cătălin Josan, a lansat pe facebook un apel disperat pentru conducătorii de la București, dar și pentru mass-media de dincoace de Prut. "OFICIALI ROMÂNI, TREZIȚI-VĂ! De ce susțineți un guvern criminal, și nu poporul care își cere drepturile legale pașnic, deja de un an? De ce vă alăturați batjocurii lui Plahotniuc?? De ce?? Cu ce-am greșit?? Și-așa parcă luptăm cu morile de vânt... De ce vă bateți joc și voi? De ce sunteți împotriva poporului pașnic, deșteptat, care s-a săturat să trăiască în mizerie, ajunși la capătul prăpastiei??", a scris Cătălin Josan, într-o postare pe rețeaua de socializare.

Cu ocazia manifestații organizată în Piața Victoriei, în intervalul orar 11:00 – 16:00, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice, în sensul restricționării temporare a traficului rutier.

Astfel, vor fi instituite următoarele restricții de circulație:

- circulația în Piața Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier, pe două benzi de circulație pe sens, între Bd. Aviatorilor și Cal. Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu;
- pe Str. Paris, traficul va fi direcționat, doar spre Bd. Aviatorilor;
- pe Bd. Iancu de Hunedoara, traficul rutier va fi direcționat, doar spre Bd. Aviatorilor;

Rute alternative:

- Calea Dorobanților – Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil - Bd. Aerogării - DN1;
- Str. Buzești  - Bd. Ion Mihalache - Bd. Mareșal Averescu - Bd. Mărăști -  Piața Montreal – DN1.



Foto: politiaromana.ro