ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Câteva persoane au venit să protesteze, joi, în fața Penitenciarului Rahova, cerând rejudecarea procesului lui Liviu Dragnea, la o zi după decizia CCR care a aruncat în aer mai multe sentințe, scrie cotidianul.ro.

Protestatarii au afișat pancarte cu mesajele: „Cerem rejudecare proces Liviu Dragnea”, „Dragnea deținut politic”, „Judecătorii ÎCCJ anchetați ptr abuz în serviciu”.

Manifestația a fost organizată la inițiativa fostului deputat PDL Gelu Vișan. Acesta a venit și el joi la protest.

„Decizia de azi (miercuri – nr.) a CCR ne arată că în primă instanță Dragnea a fost condamnat de un complet ilegal. Acum ar trebui eliberat! Liviu Dragnea este DEȚINUT POLITIC!

AJUNGE!
Așa nu se mai poate!
Asta nu este Dreptate!

CHEM PE TOȚI OAMENII CARE MAI CRED ÎN DREPTATE ÎN ȚARA ASTA, SĂ STRIGĂM ÎMPOTRIVA NEDRETĂȚII CARE I S-A FĂCUT LUI LIVIU DRAGNEA , CARE A FOST EXECUTAT MIȘELEȘTE!

Cerem:
 
LIBERTATE PENTRU DRAGNEA!
SĂ FIE ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE!
SĂ FIE REJUDECATE PROCESELE LUI LIVIU DRAGNEA ȘI ALE TUTUROR DEȚINUȚILOR POLITICI!
ELIBERAREA TUTUROR DEȚINUȚILOR POLITICI DIN ROMÂNIA!

VĂ AȘTEPTĂM PE TOȚI CEI CARE MAI CREDEȚI ÎN LBERTATE ȘI DEMOCRAȚIE, JOI, 04 IULE 2019 ORA 11:00, IN FAȚA PENITENCIARULUI RAHOVA, PENTRU A CERE O JUSTIȚIE EGALĂ PENTRU TOȚI!

DUMNEZEU SĂ NE AJUTE!
DUMNEZEU SĂ AJUTE ROMÂNIA!„, a scris Gelu Vișan pe Facebook.
 CCR a decis miercuri să declare ilegale completurile de trei de la Înalta Curte, iar acest lucru ar putea duce la redeschiderea dosarelor unor importanți politicieni, printre care și Liviu Dragnea.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews