ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mii de oameni au protestat împotriva obligativității vaccinurilor și au cerut libertate în materie de sănătate la un miting la New York, cu participarea lui Robert F. Kennedy Jr, fondatorul The Defender.

Mii de oameni au participat sâmbătă la mitingul pentru libertate de pe Broadway din New York, potrivit sursei amintite. Protestul pașnic s-a axat pe libertatea în materie de sănătate, consimțământul informat și dreptul tuturor americanilor de a lua propriile decizii în domeniul sănătății.

Președintele Children's Health Defense (CHD), Robert F. Kennedy Jr. și consilierul general al organizației, Mary Holland, s-au numărat printre vorbitori. Au mai luat cuvântul Dr. Lawrence Palevsky, Dr. Christiane Northrup, Jason Shurka, Jo Rose, Kevin Jenkins, Patricia Finn și John Matland.

"Puterea, în special aici, în statul New York, se luptă cu noi", a declarat Holland în fața audienței. "Poate că ne-am imaginat că, odată cu dispariția guvernatorului Cuomo, vom avea un răgaz - dar nu. Avem acum un guvernator care crede cu adevărat că vaccinarea este religia statului, predicând în fața "apostolilor" ei într-o biserică din Brooklyn, în timp ce poartă un colier "Vaxed". Nu se poate inventa așa ceva."

Holland a povestit mulțimii despre numeroasele bătălii juridice din New York, inclusiv despre implicarea The Defender în contestarea abrogării scutirii religioase pentru copiii din școli, în vigoare din 2019, care se îndreaptă probabil spre Curtea Supremă.

"Câștigăm", a spus Holland, în timp ce mulțimea a reluat scandând "We are winning".

Holland a spus "învingem" cu referire la afirmația că Southwest Airlines, sindicatele polițiștilor din Chicago și Los Angeles și altele se opun vaccinării obligatorii, în multe cazuri intentând procese.

"Nu am terminat până când nu vom incapacita balaurul și până când nu îi vom urmări în justiție pe cei care ne-au mințit cu bună știință și care au provocat prejudicii ireparabile pentru milioane de oameni fără nicio justificare", a spus Holland.

Mitingul a avut loc în condițiile în care guvernele federale, statale și locale, împreună cu întreprinderile private, continuă să impună vaccinurile COVID ca o condiție de angajare și de acces la școli, spitale, săli de sport, restaurante și evenimente sportive.

"Vaccinul nu este sigur și eficient ..." a declarat Kennedy în fața mulțimii. "Cum puteți să-i obligați pe americani să le ia?".

Kennedy a remarcat cu ironie faptul că Dr. Anthony Fauci, cel care a promovat vaccinarea copiilor de la 5 ani pentru COVID, a primit premiul anual Bill of Rights Award din partea American Civil Liberties Union of Southern California.

"În ce univers este în regulă să spui: "vom face acești copii să moară pentru ca oamenii mai în vârstă să poată trăi"?" a întrebat Kennedy. El și-a exprimat îngrijorarea cu privire la creșterea numărului de miocardite și a altor efecte adverse ale vaccinului COVID la grupele de vârstă mai tinere.

"Nu avem dreptul să facem acest lucru copiilor mici", a spus Kennedy, după ce a explicat că vârsta medie de deces din cauza COVID este de 76 de ani, aceeași cu speranța medie de viață. Supunerea copiilor la efectele adverse ale vaccinării COVID, a spus el, "nu este etică. Este malpraxis medical".

"Există un tip într-un halat alb de laborator care se numește pe sine doctor, deși nu a tratat niciodată un singur pacient COVID", a spus Kennedy. "Și el le spune americanilor să facă lucruri care le încalcă conștiința, care le încalcă toate valorile, iar ei o fac pentru că o figură de autoritate le spune să o facă, iar 67% dintre ei o fac, dar 33% refuză să o facă, iar voi sunteți acei 33%."

"Voi sunteți cei care vă apărați valorile", a continuat Kennedy. "Voi sunteți cei care veți salva țara pentru voi, pentru copiii voștri și pentru cei 67% când, în sfârșit, își vor veni în fire."
 
Urmăriți-i pe Mary Holland și Robert F. Kennedy, Jr. la mitingul pentru libertate de pe Broadway AICI: