ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul patolog dr. Ryan Cole încheie în acest articol dialogul cu dr. Joseph Mercola despre efectele vaccinurilor anti-COVID și creșterea vertiginoasă a numărului de cancere oferind și câteva remedii pentru cei vaccinați. ActiveNews a publicat analiza în trei părți preluată de la The Epoch Times și tradusă de Irina Bazon pentru cititorii noștri în contextul controversei publice legate de moartea milionarului de 60 de ani Peter Imre, al cărui cancer i s-a reactivat brusc după 40 de ani și două doze de vaccin Covid.

Primele două părți ale discuției științifice sunt disponibile aici

Cazurile tip PETER IMRE într-o ANALIZĂ a specialiștilor. EXPLOZIA DE CANCERE de după VACCINARE: Doamne, este ciudat; de obicei văd un cancer de rinichi la un pacient tânăr o dată la un deceniu. Am văzut cinci în ultima lună! VACCINUL și CANCERUL (I)

VACCINUL și CANCERUL (II). Creșterea vertiginoasă a numărului de cancere, mușamalizată. Mortalitatea a crescut dramatic. Ryan Cole: Este foarte îngrijorător că se permite ca cel mai periculos produs medical lansat vreodată în omenire să persiste pe piață

„Există forțe mai întunecate în spate. Mulți oameni câștigă miliarde, dar ucid oameni pentru a face [aceste profituri colosale]. Sunt lucruri atât de lipsite de etică pe care le experimentăm în societate. Provocăm infertilitate. Provocăm mutații în cancere. Provocăm atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale. Distrugem longevitatea unei generații mai tinere. Este un lucru fioros.- Dr. Ryan Cole

Patru remedii utile

Am devenit rapid un adept al albastrului de metilen de uz farmaceutic, deoarece s-a demonstrat că îmbunătățește respirația mitocondrială și ajută la repararea funcției mitocondriale. Administrată între 15 până la 20 de miligrame pe zi, poate fi foarte utilă în atenuarea oboselii de care suferă multe persoane după vaccin și post-COVID. Poate fi utilă și în cazul accidentelor vasculare cerebrale acute. Contraindicația principală este în cazul în care aveți un deficit de G6PD (o afecțiune genetică ereditară), caz în care nu trebuie să utilizați deloc albastru de metilen.

Un alt remediu important este lumina aproape infraroșie. Determină producția de melatonină în mitocondrii [3], acolo unde este cea mai necesară. Prin înlăturarea speciilor reactive de oxigen, ajută și la îmbunătățirea funcției mitocondriale și la repararea ei. Lumina naturală a soarelui reprezintă 54,3% radiație în infraroșu apropiat [4], așadar acest tratament este disponibil gratuit.

Pentru efectele secundare neurologice ale injectării, un antidepresiv inhibitor selectiv al recaptării serotoninei (SSRI), denumit fluvoxamină, poate fi de ajutor.

Potrivit lui Cole, „fluvoxamina va bloca producția de citokine în țesuturile neuronale. De aceea [funcționează]. Nu datorită efectelor sale antidepresive. Este un blocant al precursorilor de citokine. Așadar, de fapt, se reduce o furtună de citokine în țesuturile neuronale.

(…) Este un medicament greu de tolerat pentru unii oameni. Unora le cauzează anxietate și agitație, dar dacă îl pot tolera timp de două săptămâni, se pot reduce în mod real acele căi inflamatorii la mulți pacienți. Nu voi spune [că va avea efect asupra] tuturor, dar am văzut că funcționează la mulți pacienți.”

O a patra sugestie de tratament este terapia cu oxigen hiperbaric (HBOT). Și acest tratament poate fi extraordinar de util în caz de accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord, boli autoimune și tulburări neurodegenerative. Pentru a afla mai multe, consultați„Terapia hiperbară – O modalitate de tratament subutilizată”.

Citiți pe această temă și Oxigenul Hiperbar în terapia sindromului post-COVID-19. STUDIU

IMPORTANT: vaccinurile COVID nu sunt de calitate farmaceutică

Seneff [cercetătorul MIT Stephanie Seneff, Ph.D.] a avertizat, de asemenea, cu privire la potențialele necunoscute legate de ARNm fragmentat și impurități, întrucât testele au arătat că aceste vaccinuri NU sunt de calitate farmaceutică, așa cum ne-am aștepta. Cole comentează:

„Acestea nu sunt produse pure și cred că acesta este un aspect foarte important. Când Pfizer a trimis flacoane la Agenția Europeană a Medicamentului pentru a analiza puritatea…, acestea erau în intervalul de 50%... TGA [Therapeutic Goods Administration] din Australia le-a analizat și a spus: «Acestea sunt doar aproximativ 60% pure.»

Aceasta înseamnă că există mai multe secvențe fragmentate de ARNm care nu au un cod de oprire sau de pornire activat. Acestea nu codifică ceea ce am crede că codifică. Ele codifică pentru alte fragmente mai mici, mai scurte. Sunt acestea mitogenice? Probabil, dar nu știm. Pot acestea să transcrie invers în propriul nostru ADN? Studiile din Suedia... arată că da, pot să facă asta…”

Pot să apară boli autoimune de toate felurile

După cum a explicat Cole în interviu, există o cauză pentru care nu a fost niciodată intrudus pe piață [până acum] un produs de terapie genetică cu ARNm care să aibă succes, în ciuda a 20 de ani de cercetare. Persistența ARNm sintetic cu pseudouridină a cauzat întotdeauna prea multe probleme în testele pe animale pentru a se trece la testarea pe oameni. A provocat boli autoimune. A provocat mutații. Producătorii nu știu nici măcar dacă nanolipidele folosite pentru a proteja ARNm sunt sigure pentru oameni.

„Pe baza testelor pe animale, știm că au existat probleme și nu putem decât să prezicem că asta se va întâmpla și la oameni. Vreau să mă înșel, dar din punctul de vedere al imunologiei de bază, nu cred că greșesc”, spune Cole.

„Particulele de nanolipide variază în dimensiune, ceea ce este interesant. M-am uitat la microscop la unele dintre ele. Unele îngheață, iar altele rămân mici. Dar, din cauza naturii grase a acestora, vor transporta micul ARNm și pachetul de ARNm fracționat către orice celulă din organism. Acesta este cel mai îngrijorător lucru. Acum au transformat orice celulă din corpul nostru într-o potențială țintă [pentru sistemul nostru imunitar].

Un studiu important, realizat de Dr. Hagemann, a apărut în Jurnalul European de Imunologie în urmă cu aproximativ o lună. Există o afecțiune numită citotoxicitate celulară dependentă de anticorpi. Aceasta înseamnă că secvența [ARNm] intră în celulă, [iar] acea celulă devine apoi o fabrică de [proteine] Spike.

Acel Spike se află pe suprafața celulei. Acum, celulele noastre NK, despre care am vorbit mai devreme, spun: «Ar fi bine aruncăm în aer celula aceea.» Prin urmare, întrucât există acel Spike la suprafața [celulei], sistemul nostru imunitar ne va distruge propriile celule. Acesta este încă unul dintre efectele nocive.”

Industria Pharma continuă producția de „vaccinuri” ARNm riscante

Ca și cum nu ar fi de ajuns, chiar dacă vaccinurile COVID s-au dovedit a fi un dezastru total, industria medicamentelor lucrează deja la producerea de zeci de „vaccinuri” ARNm diferite, crezând că acum are undă verde pentru a scoate pe piață orice vrea folosind această platformă.

Cauza pentru care continuă această nebunie este că autoritățile noastre din domeniul sănătății și de reglementare sunt corupte până în măduva oaselor. Sunt complet necinstite. Acestea mușamalizează daunele șocante și, dacă nu se schimbă radical ceva, vor permite să fie puse pe piață zeci de „vaccinuri” bazate pe transfer de gene ARNm la fel de periculoase.

Reactivarea virusurilor latente

De asemenea, vaccinurile COVID reduc receptorii de tip toll. În mod specific, răspunsul receptorilor de tip toll 7 și 8 este redus de către ARNm și pseudouridină din aceste vaccinuri. Care este efectul? Acest lucru permite activarea unor viruși latenți care altfel ar fi fost ținuți sub control.

„Am observat o creștere semnificativă a virusurilor din familia herpesului, în special a herpesului EBV4, care este virusul Epstein-Barr [alias] mononucleoza”, spune Cole. Așadar, în cazul persoanelor care suferă de oboseală post-COVID sau post-vaccin, de COVID de lungă durată și pentru cei cu simptome asemănătoare SM [scleroză multiplă], el recomandă verificarea Epstein-Barr.

Aproximativ 80% dintre pacienții cu SM au niveluri mari de Epstein-Barr. „Veți descoperi că mulți dintre acești pacienți vor avea reactivat mono [mononucleoza infecțioasă, boală produsă de virusul Epstein-Barr (EBV)]”, arată Cole. În caz de mono reactivat, sunt indicate albastrul de metilen, HBOT [terapia hiperbară] și peroxid nebulizat.

Fertilitatea, afectată

În interviu, Cole analizează și impactul potențial al vaccinurilor COVID asupra sistemului reproducător. Dereglarea menstruației pare un efect extrem de frecvent, la fel ca și incapacitatea femeilor de a rămâne însărcinate, în ciuda încercării luni de zile, iar numărul avorturilor spontane este extrem de mare. Înainte de a fi blocată și modificată, baza de date DMED a arătat, de asemenea, indicii puternice ale apariției de malformații fetale.

„Ceea ce facem societății și omenirii cu o metodă și un produs care nu au mai fost folosite înainte provoacă un rău teribil rasei umane, fără a se ține deloc cont de știință, de integritatea științifică”, spune Cole.

„Există forțe mai întunecate în spate. Mulți oameni câștigă miliarde, dar ucid oameni pentru a face [aceste profituri colosale]. Sunt lucruri atât de lipsite de etică pe care le experimentăm în societate. Provocăm infertilitate. Provocăm mutații în cancere. Provocăm atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale. Distrugem longevitatea unei generații mai tinere. Este un lucru fioros.

Nu există nicio justificare pentru orice doctor care se privește în oglindă și poate spune: «Mă simt confortabil să ofer, în fiecare zi, acest produs experimental pacienților mei.» Ei trebuie să reflecteze și să realizeze că și-au pierdut capacitatea de a raționa, de a gândi critic.”

Mai multe informații

Din păcate, aproape toți [oamenii de știință] care sunt credibili și de încredere sunt cenzurați și eliminați de pe platforme în acest moment, așa că găsirea acestor surse de informare poate fi o provocare. Pentru a urmări munca lui Cole, abonați-vă la site-ul său RcoleMD.com. Îl puteți găsi și pe forumul GlobalCovidSummit.org.

Dacă sunteți vătămați de vaccin, Global Covid Summit oferă un forum bazat pe blockchain unde vă puteți împărtăși experiența și nu va fi niciodată eliminat. Nu puteți fi cenzurați sau înlăturați de pe platformă. Cole este disponibil să răspundă la întrebări în acel forum.

De asemenea, lansează un alt site web care va concura cu WebMD și alte site-uri medicale similare administrate de Big Pharma. Va fi disponibil pe DMED.com, care înseamnă „medicină descentralizată”. Acest site nu este încă activ, dar puteți încerca mai târziu să îl accesați. Cole va avea o pagină și acolo.

Alți profesioniști care merită urmăriți sunt Dr. Peter McCullough, Dr. Robert Malone, Dr. Pierre Kory, Dr. Paul Marik, Dr. Richard Urso, Dr. Paul Alexander și Dr. Kirk A. Milhoan, cardiolog pediatru, și soția sa, Dr. Kim Milhoan, pentru a menționa doar câteva nume.

„Aceștia au fost și sunt lideri minunați în această mișcare pentru adevăr și împărtășirea științei”, spune Cole. „Toți facem parte din Global Covid Summit. Suntem 17.000 de medici puternici și este foarte important ca oamenii să știe acest lucru.

Cu alte cuvinte, sunt mai mulți medici decât sunt la CDC sau FDA sau NIH (National Institutes of Health). Acesta este un grup de oameni cu gândire critică care pledează pentru apararea sănătății, a libertății și a dreptului nostru la propria autonomie corporală.

Cred că, în viitor, pe măsură ce oamenii vor începe să se trezească și o parte din această narațiune se prăbușește, ar trebui să ne reunim, să comunicăm, să arătăm compasiune, să ne ajutăm reciproc să revenim la o societate mai iubitoare, mai pașnică și mai dispusă spre dialog. Cred că, dacă putem ierta – însă, evident, există lucruri pe care nu vrem să le uităm, pentru că nu vrem să se întâmple asta din nou –, dar să încercăm să iertăm oamenii și să-i ajutăm să-și «vină în fire» [să-și recapete discernământul].

Să revenim împreună în comunitate. Cred că este important să încercăm să ne unim forțele și să ne apăram ca umanitate și, sperăm, să ne recăpătăm rațiunea. Este un mesaj al speranței pe care doresc să-l împărtășesc.”

Dr. Joseph Mercola, analiză preluată de The Epoch Times și tradusă de Irina Bazon pentru cititorii ActiveNews

Referințe:

3 Physiology, 5 februarie 2020 DOI: 10.1152/physiol.00034.2019

https://journals.physiology.org/doi/full/10.1152/physiol.00034.2019

4 Journal of Photochemistry and Photobiology, februarie 2016; 155: 78-85

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1011134415300713