ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Răzvan Cherecheș, unul dintre agitatorii vaccinism-bolșevismului, care se bucura că oamenii suferă din cauza restricțiilor aberante ale autorităților care decretau înmulțirea virusului fix după ora 22.00, lăudându-le drept „o măsură bună - pentru că deranjează”, a derapat din nou, pentru Antena3, susținând introducerea restricțiilor de mișcare la nivel național, dar și mobilizarea Poliției pentru verificarea certificatului verde:

Recent, Bogdan Bănică, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS s-a pronunțat împotriva unor astfel de întrebuințări ale Poliției Române:

„Refuz să cred că vânarea "nemascaților” pe aleile dintre blocuri va redeveni, ca fiind impusă, principala activitate a polițiștilor.

Iar, daca există situații în care unii șefi uită și neglijează adevăratele atribuții ale Poliției Române, impunându-le subalternilor norme de amenzi la Legea 55/2020, aș ruga să-mi fie aduse la cunoștință”, a declarat Bănică.

Iată ce propune „expertul în sănătate publică” Răzvan Cherecheș, care nu încetează să fie promovat indiferent cât de dezaxat e mesajul lui:

„În al 12-lea ceas, ar trebui insistat cu vaccinarea și impuse restricții masive de mișcare la nivel național, pentru că nu avem probleme doar într-o anumită regiune. Lăsat liber pentru vaccinați cu verificări intense din partea Poliției. Toată Poliția trebuie mobilizată, să verifice și să legitimeze certificatul verde. În rest, absolut tot să fie resticționat la minim, pentru că problemele pe care le avem acum sunt datorate unei transmisii comunitare masive., a declarat Cerecheș, potrivit Știripesurse.