ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Artistul care se ocupa de aspectul fizic al actorilor din serialul dramatic Bridgerton de la Netflix și care a murit infectat cu Covid la 53 de ani, era dublu vaccinat și nu avea afecțiuni subiacente, a confirmat familia devastată într-un mesaj omagial, potrivit The Daily Mail.

Marc Pilcher, din Marea Britanie, a murit duminică, la doar câteva săptămâni după ce a călătorit în SUA, unde primise un premiu Emmy la Los Angeles pentru coafurile deosebite din serialul de epocă.

Se pare că Pilcher s-a testat de mai multe ori, cu rezultat negativ la Covid de fiecare dată, pentru a face călătoria peste Atlantic și înapoi, dar s-a îmbolnăvit la scurt timp după ce s-a întors în Marea Britanie, iar starea i s-a înrăutățit în weekend.

Artistul machiajului și coafurilor era renumit în industrie pentru munca sa în diverse show-uri, programe TV și filme din West End - și a primit o nominalizare la Oscar pentru colaborarea sa la filmul Mary, Queen of Scots din 2018, cu Saoirse Ronan și Margot Robbie. El a lucrat și pentru filmele Downton Abbey (2019) și Frumoasa și Bestia (2017).

Într-o declarație transmisă prin intermediul agenției Curtis Brown, familia și prietenii săi au confirmat că Pilcher a fost vaccinat cu două doze și că nu avea alte afecțiuni. Se presupune că a fost vaccinat fie cu Pfizer, fie cu AstraZeneca, afirmă sursa citată.
 
Îmbolnăvirea cu Covid-19 post-vaccinare este una dintre cele mai comune reacții adverse recunoscute ale serurilor experimentale Covid. Și în România mai multe vedete s-au infectat fiind dublu vaccinate.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews