ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Artistul care se ocupa de aspectul fizic al actorilor din serialul dramatic Bridgerton de la Netflix și care a murit infectat cu Covid la 53 de ani, era dublu vaccinat și nu avea afecțiuni subiacente, a confirmat familia devastată într-un mesaj omagial, potrivit The Daily Mail.

Marc Pilcher, din Marea Britanie, a murit duminică, la doar câteva săptămâni după ce a călătorit în SUA, unde primise un premiu Emmy la Los Angeles pentru coafurile deosebite din serialul de epocă.

Se pare că Pilcher s-a testat de mai multe ori, cu rezultat negativ la Covid de fiecare dată, pentru a face călătoria peste Atlantic și înapoi, dar s-a îmbolnăvit la scurt timp după ce s-a întors în Marea Britanie, iar starea i s-a înrăutățit în weekend.

Artistul machiajului și coafurilor era renumit în industrie pentru munca sa în diverse show-uri, programe TV și filme din West End - și a primit o nominalizare la Oscar pentru colaborarea sa la filmul Mary, Queen of Scots din 2018, cu Saoirse Ronan și Margot Robbie. El a lucrat și pentru filmele Downton Abbey (2019) și Frumoasa și Bestia (2017).

Într-o declarație transmisă prin intermediul agenției Curtis Brown, familia și prietenii săi au confirmat că Pilcher a fost vaccinat cu două doze și că nu avea alte afecțiuni. Se presupune că a fost vaccinat fie cu Pfizer, fie cu AstraZeneca, afirmă sursa citată.
 
Îmbolnăvirea cu Covid-19 post-vaccinare este una dintre cele mai comune reacții adverse recunoscute ale serurilor experimentale Covid. Și în România mai multe vedete s-au infectat fiind dublu vaccinate.